Mobilā versija
-2.6°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
16. jūnijs, 2015
Drukāt

Konservēti redīsi – neparasts gardums ziemai

Foto - www.dievietei.lvFoto - www.dievietei.lv
Sastāvdaļas:

1,5 kg redīsu
pipari
dilles
lauru lapas
sāls pēc garšas
1 l ūdens
15 ēdk. augu eļļas
0.5 gl etiķa (6%)
2 svaigus čili piparus

Pagatavošana

Sakapā dilles un sagriež redīsus aplīšos, sajauc visu kopā.

Uzkarsē eļļu un tad atdzesē.

Lai ziemā redīsiem būtu izteiksmīgāka garša, pievieno čili piparus.

Smalki tos sagriež, pievieno ūdenim ar sāli, lauru lapām un pipariem, vāra visu kopā minūtes desmit. Nokāš! Pievieno etiķi.

Burciņām jābūt izkarsētām. Ielej tajās atdzesēto eļļu, liek iekšā redīsus ar zaļumiem un pārlej marinādi.

Aizvāko! Karsē 30 minūtes. Gardums ziemai gatavs!

dievietei_logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+