Foto – www.dievietei.lv

Konservēti redīsi – neparasts gardums ziemai 0

Sastāvdaļas
1,5 kg redīsu
pipari
dilles
lauru lapas
sāls pēc garšas
1 l ūdens
15 ēdk. augu eļļas
0.5 gl  etiķa (6%)
2 svaigus čili piparus

Reklāma
Reklāma
Krievi nāk virsū kā melna nakts.. Ukraiņi nosauc laiku, kad vairs nevarēs noturēt fronti – ne ieroču, ne spēka nav
10 produkti, kuri traucē notievēt. Arī tādi, kurus uzskatām par veselīgiem
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 70
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Sakapā dilles un sagriež redīsus aplīšos, sajauc visu kopā.
Uzkarsē eļļu un tad atdzesē.
Lai ziemā redīsiem būtu izteiksmīgāka garša, pievieno čili piparus.
Smalki tos sagriež, pievieno ūdenim ar sāli, lauru lapām un pipariem, vāra visu kopā minūtes desmit. Nokāš! Pievieno etiķi.
Burciņām jābūt izkarsētām. Ielej tajās atdzesēto eļļu, liek iekšā redīsus ar zaļumiem un pārlej marinādi.
Aizvāko! Karsē 30 minūtes. Gardums ziemai gatavs!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.