Mobilā versija
-3.8°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
29. septembris, 2015
Drukāt

Pildīti āboli ar brūklenītēm un saldumiņu

Foto - Aija GeidaFoto - Aija Geida
Sastāvdaļas:

(4 porcijas)

• 8 lieli āboli

• 6 ēdamkarotes cukura

• 8 ēdamkarotes brūkleņu

• 2 tējkarotes pūdercukura

Āboliem izņem serdes, bet tā, lai paliek gana liels iedobums. Tajos pilda 1,5 ēdamkarotes ar cukuru samaisītu brūkleņu. Ja ābolus liek uz cepampapīra, gatavie ir sausāki, bet, ja apakšā lej mazliet ūdens, – sulīgāki. Cep +150 °C aptuveni 10–15 minūtes, lai gan laiks dažādām ābolu šķirnēm var atšķirties. Jāuzmana, lai āboli nekļūst mīksti un neizšķīst. Kad deserts atdzisis, uzkaisa pūdercukuru.

 

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+