Foto – Aija Geida

Pildīti āboli ar brūklenītēm un saldumiņu 0

Sastāvdaļas
• 8 lieli āboli
• 6 ēdamkarotes cukura
• 8 ēdamkarotes brūkleņu
• 2 tējkarotes pūdercukura

Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 174
“Krievi mūs burtiski aprīs!” Ukraiņu komandieris skaidro iespējamās kara pauzes briesmas 139
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Āboliem izņem serdes, bet tā, lai paliek gana liels iedobums. Tajos pilda 1,5 ēdamkarotes ar cukuru samaisītu brūkleņu. Ja ābolus liek uz cepampapīra, gatavie ir sausāki, bet, ja apakšā lej mazliet ūdens, – sulīgāki. Cep +150 °C aptuveni 10–15 minūtes, lai gan laiks dažādām ābolu šķirnēm var atšķirties. Jāuzmana, lai āboli nekļūst mīksti un neizšķīst. Kad deserts atdzisis, uzkaisa pūdercukuru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.