Mobilā versija
+4.9°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
30. oktobris, 2014
Drukāt

Šokolādes prjaņiku tortīte. Kārums 15 minūtēs

prjanikutorte
Sastāvdaļas

3 bumbieri

0,5 kg šokolādes prjaņiku

400 g krējuma (20%)

4 ēdamkarotes pūdercukura

100 g valriekstu

2 ēdamkarotes kakao pulvera

1 paciņa krējuma iebiezinātāja

Pagatavošanas laiks: 15 minūtes

Sarežģītība: supervienkārši

Pagatavošana

1. Katru prjaņiku sagriež trīs daļās. Pūdercukuru un iebiezinātāju pievieno krējumam, sakuļ. Pieber kakao un vēlreiz sakuļ. Bumbierus notīra un sagriež plānās šķēlītēs.

2. Prjaņikus iemērc gatavajā krēmā un liek formā ar noņemamām malā. Virsū liek bumbiera gabaliņus. Nākamo kārtu atkal veido no prjaņikiem, pēc tam liek bumbierus. Virsu rotā ar pūdercukuru.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+