Foto: instagram

2020. gada apspriestākie mīlasstāsti: slavenu latviešu attiecības, kas uzplauka un kas izira šogad 9

Pašmāju slavenību privātajās dzīvēs šogad piedzīvots ne mazums krāšņu notikumu. Kāds pēc ilgiem gadiem laulībā paziņojis par šķiršanos, savukārt cits iestūrējis laulības ostā pēc pāris mēnešu pazīšanās. Portāls apkopojis 2020. gada skaļākos attiecību līkločus vietējo zvaigžņu aprindās.

Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 174
“Krievi mūs burtiski aprīs!” Ukraiņu komandieris skaidro iespējamās kara pauzes briesmas 139
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
Lasīt citas ziņas

Jauno gadu brīvas sievietes statusā iesāka pazīstamā uzņēmēja, “influencere” un divu meitu mamma Katrīne Sauliete. Jaungada priekšvakarā viņa bija sacēlusi jezgu, paziņojot, ka oficiāli izšķirta viņas un hokejista Kaspara Saulieša laulība, kas ilga 11 gadus.

Sauliešu ģimene
CITI ŠOBRĪD LASA

Šādā statusā Katrīne gan ilgi nepalika. Maijā kļuva zināms, ka daiļā uzņēmēja uzsākusi attiecības ar par sevi septiņus gadus jaunāko pilotu Pēteri Vasiļevski.

Katrīnes Saulietes jaunā dzīve

Aprīļa izskaņā tapa zināms, ka pēc četru gadu kopā būšanas izšķīries viens no Latvijas skaistākajiem aktieru pāriem – Dailes teātra zvaigznes Dārta Daneviča un Niklāvs Kurpnieks.

Dārta Daneviča un Niklāvs Kurpnieks laimīgi kopā

Kā vēstīja žurnāls ”Kas Jauns”, pēc šķiršanās Daneviča varētu būt uzsākusi romantiskas attiecības ar politiķi Artusu Kaimiņu, taču ne viens, ne otrs to izdevumam nebija apstiprinājis.

Vēlāk tapa zināms, ka aktrise un politiķis patiesi ir satuvinājušies. Bet Ziemassvētkos Dārta un Arturss paziņoja, ka gaida bērniņu.

Aprīlī par šķiršanos paziņoja fitnesa skaistuļi Juta un Gints Valdmaņi. ”Esam izlēmuši iet katrs savu ceļu šajā dzīvē, esam šķīrušies kā draugi un turpmāk, saglabāsim labas attiecības,” abi pavēstīja sociālajos tīklos.

Juta un Gints Valdmaņi

Lāčplēša dienā uzņēmēja un grāmatu autore Linda Mūrniece sociālajos tīklos paziņoja, ka iestūrējusi laulības ostā ar Agri Freibergu, kuru Latvija iepazina šovā “Nākamā pietura: Mīlestība”. Kā vēlāk pāris atklāja medijiem, abu mīlasstāsts iesācies uzreiz pēc tam, kad Agris bija nofilmējies iepazīšanās šovā.

Linda Mūrniece ar vīru Agri Freibergu

Decembra izskaņā par šķiršanos pavēstīja modes dizainere, stiliste un “body positive” Indra Salceviča – izirusi viņas kafijas pazinēja, baristas Kaspara Bērziņa divus gadus ilgā laulība.

Indra Salceviča dažādos dzīves posmos
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.