Foto – Fotolia

Dvīņi 0

Daudz laimes tev dzimšanas dienā, Dvīni… abiem tev! Tava dzimšanas dienas dāvana šogad būs lielisks piedzīvojums. Šomēnes viss ir par izjūtām, kaisli un iespējām, bet nesatraucies. Tā patiešām ir lieliska izdevība līdzsvarot savas dažreiz pārlieku noslogotas smadzenes un par maz novērtēto kreiso puslodi.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai
TV24
Tavars: “Bailēs no militāriem draudiem pietiekoši situētas ģimenes pieņem lēmumu pārcelties tālāk no iespējamās frontes līnijas”
Veselam
Ne vienmēr uzreiz jāķeras pie medikamentiem: 10 produkti, kas palīdz atbrīvoties no sāpēm
Lasīt citas ziņas

Sper soļus, lai mazliet izkāptu no savas komforta zonas. Dodies līdz ar plūsmu. Izkāp mazliet ārpus atbildību režīma un mazliet nododies priekiem.

Pajautā sev, kā tu sevi redzi kļūstam brīvākam, lai kļūtu par to, ko tu vēlies karjerā un attiecībās. Tev var likties, ka ir jauni talanti vai prasmes, kuras jāapgūst un jāievieš tajā, ko tu jau dari. Iesēj dažas no šīm sēklām jau tagad.

CITI ŠOBRĪD LASA

Saule nostāsies pretēji Plutonam 12. datumā, kas ietekmēs tavas attiecības. Izmanto šo laiku, lai saprastu, kāpēc attiecībās virspusē mēdz iznākt ne pārāk šarmantā personības puse, kad patiesībā tu mēģināji parādīt savu inteliģento pusi.

Šis varētu būt svarīgs mēnesis atklājumiem un skaidrībai attiecībās. Uzticies savai uztverei. Iedvesmo citus, viņi patiesi to spēs novērtēt!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.