Foto – Anda Krauze

Kanapē ar biezpiena sieriņu krēmu un zemenēm 0

Sastāvdaļas
• rudzu maize ar sēklām
• tostermaize
• biezpiena sieriņi ar šokolādes gabaliņiem un citrona garšu
• svaigais siers rikota
• bišu maize ar ogām medū
• sarkano redīsu dīgsti
• zemenes

Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 174
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā 55
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Biezpiena sieriņam ar šokolādes gabaliņiem pievieno svaigo sieru rikota un kakao. Samaisa, ievieto konditorejas maisiņā un uzspiež uz rudzu maizes ar sēklām. Dekorē ar zemeņu šķēlītēm un sarkano redīsu dīgstiem.
Biezpiena sieriņam ar citrona garšu pievieno svaigo sieru rikota, citrona sulu un smalki sarīvētu citrona miziņu. Samaisa, ievieto konditorejas maisiņā un uzspiež uz tostermaizes. Uz krēma kārto zemeņu šķēlītes, bet garšas bagātināšanai uzliek bišu maizi ar ogām. Ja tās nav, var izmantot ievārījumu, marmelādi vai džemu. Galvenais, lai ir laba maize. Bet tās vietā var izmantot mazus cepumiņus vai izcept mazas pankūciņas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.