Lai saldais nepārvērstos galertā! Kūku cepēja atklāj triku, kā pievienot ideālo želatīna daudzumu 0

“Šai receptei nepieciešami 20 grami želatīna un es padalīšos ar savu triku – es vienmēr mēru, ja ir 500 grami produkta, tad vienmēr uz šo daudzumu ir pilna ēdamkarote želatīna. Tad nekad nebūs par daudz un nebūs arī par maz,” TV24 raidījumā “La Dolce Vita. Gatavo gudri!” ciemos viesojas kafejnīcas “Smilga cakes & wine” īpašniece, kūku cepēja Evita Smilga. Viņa gatavo kārtaino piparkūku torti ar mandarīniem un ananasiem!

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
No Auna drosmes līdz Zivju intuīcijai. Pasaki, kas esi pēc horoskopa, un mēs pateiksim, kādas īpašības tev “nāk līdzi pūrā”!
Lai Krievija nepārvērstos par Ķīnas koloniju, tai ir palicis tikai viens ceļš; finansiāli jau tā ir pilnīgi sabrukusi
Veselam
Ir ielikti labi pamati, lai mēs kļūtu par nāciju ar šķībākajiem zobiem – Latvijā, iespējams, darbojas “ortodontu kartelis”
Lasīt citas ziņas

Cilvēkiem bieži gadās pielikt par daudz želatīna un tad kūka pārvēršas galertā.

Šis daudzums gan jāskaita uz saldo krējumu, bet ne krēmsieru, jo tas jau ir želējošs.

CITI ŠOBRĪD LASA

Viņa atklāj, kā arī zināt precīzo ūdens daudzumu, ko pievienot saldajam ēdienam – precīzi piecas reizes vairāk kā želatīnu.

Ūdens jāpievieno jo aukstāks, jo labāk, jo silts ūdens nebriest.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.