Lai saldais nepārvērstos galertā! Kūku cepēja atklāj triku, kā pievienot ideālo želatīna daudzumu 0

“Šai receptei nepieciešami 20 grami želatīna un es padalīšos ar savu triku – es vienmēr mēru, ja ir 500 grami produkta, tad vienmēr uz šo daudzumu ir pilna ēdamkarote želatīna. Tad nekad nebūs par daudz un nebūs arī par maz,” TV24 raidījumā “La Dolce Vita. Gatavo gudri!” ciemos viesojas kafejnīcas “Smilga cakes & wine” īpašniece, kūku cepēja Evita Smilga. Viņa gatavo kārtaino piparkūku torti ar mandarīniem un ananasiem!

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Cilvēkiem bieži gadās pielikt par daudz želatīna un tad kūka pārvēršas galertā.

Šis daudzums gan jāskaita uz saldo krējumu, bet ne krēmsieru, jo tas jau ir želējošs.

CITI ŠOBRĪD LASA

Viņa atklāj, kā arī zināt precīzo ūdens daudzumu, ko pievienot saldajam ēdienam – precīzi piecas reizes vairāk kā želatīnu.

Ūdens jāpievieno jo aukstāks, jo labāk, jo silts ūdens nebriest.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.