Salāti ar vistu akniņām 0

Sastāvdaļas: vistu aknas, apelsīns, lapu salāti, svaigs gurķis, tomāts, paprika, majonēze.

Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 174
“Krievi mūs burtiski aprīs!” Ukraiņu komandieris skaidro iespējamās kara pauzes briesmas 139
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
Lasīt citas ziņas

Marinādei: medus, citrons, sāls, ingvera sakne

Majonēzei: 2 olas, 1 tējk. sāls, 1 tējk. cukura, 1 tējk. Tadziki garšvielas, 1 citrons, 500 g olīveļļas.

Pagatavošana.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vistu akniņas 10 min marinē citrona sulā, kam pievienots nedaudz medus, sāls un rīvētas ingvera saknes. Pēc tam akniņas cep pannā sakarsētā eļļā, pārlej ar apelsīnu sulu. Karsē, līdz tās viegli karamelizējušās. Kārto šķīvja vidū, apkārt liek salātu lapas, sagrieztu tomātu, gurķi un papriku. Viegli pārlej ar majonēzi. Saputo divas olas, pievieno sāli, cukuru, Tadziki garšvielu, viena citrona sulu. Putojot lēnām tievā strūkliņā pievieno eļļu. Ja majonēze par biezu, iekuļ mazliet ūdens.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.