C. C. Catch
C. C. Catch
Publicitātes foto

80. gadu diskotēkā kopā ar tā laika Eiropas zvaigznēm 0

8. novembrī visi, kas dosies uz “Arēnu Rīga”, varēs piedzīvot skaistu atgriešanos vismaz 20 gadus senā pagātnē, kad pasaulē valdīja disko laikmets. Atgriezties 80. gados ikvienu tā laika mūzikas piekritēju aicina 80. gadu diskotēka – “Disco 80’s”. Tajā uz vienas skatuves kāps vairākas savulaik leģendāras Eiropas grupas un mākslinieki – “Bad Boys Blue”, “Joy” un “C.C. Catch”.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 42
VIDEO. “Gudrīši!” Aivars Lembergs ar vienkāršu piemēru nodemonstrē, kā sankcijas ietekmējušas Krieviju
“AstraZeneca” paziņo, ka tā ir sākusi savas Covid-19 vakcīnas izņemšanu no apgrozības visā pasaulē
Lasīt citas ziņas

80. gadu diskotēka ir pasākums, kas vienuviet pulcē pat līdz desmit tūkstošiem 80. gadu mūzikas fanu, un tas ir guvis plašu popularitāti arī citviet Eiropā, vēsta festivāla rīkotāji. “Astoņdesmitie gadi bija, iespējams, spilgtākais laiks gan mūzikā, gan modē, kas joprojām iedvesmo daudzus. Arī Latvijā mīlestība pret 80. gadu mūziku nemazinās un pasākumi gadu gaitā stabili saglabā savu popularitāti un tā laika popmūzikas diskotēkas Rīgā notika teju katru gadu,” teic organizētāju pārstāve Gita Deniškāne.

80. gadu diskotēka “Arēnā Rīga” ļaus atgriezties atmiņās par krāsaino laiku un dziesmām, kurām joprojām var dziedāt līdzi. Uz diskotēkas skatuves grupas “Bad Boys Blue”, “Joy” un “C.C. Catch” izpildīs visiem labi pazīstamus un neaizmirstamus hitus.

CITI ŠOBRĪD LASA

“Bad Boys Blue” ir astoņdesmito gadu vidū Vācijā dibināta popmūzikas grupa, tās vēsture aizsākās Ķelnē (Vācijā) tālajā 1984. gadā, kad “Coconut Records” dibinātāji Tonijs Hendriks un viņa sieva Karina van Harena nolēma veidot jaunu muzikālu projektu. Nepagāja ilgs laiks, kad grupas grāvēji “You’re a Woman”, “Pretty Young Girl”, “Kisses And Tears (My One And Only)”, “I Wanna Hear Your Heartbeat” un “Sunday Girl” pārskanējuši visu pasauli. Grupa joprojām aktīvi strādā un rada jaunu mūziku, reizē priecējot klausītājus, izpildot nostalģiskos hitus koncertos visā Eiropā – šī nav pirmā reize, kad BBB viesojas Latvijā.

Tikmēr disko grupa “Joy” no Austrijas Eiropu satricināja tālajā 1985. gadā, izpildot dziesmu “Touch by Touch”, kam sekoja tikpat populārais hits “Valerie”. Uzstāšanās “Disco 80’s” grupai un tās apmeklētājiem būs īpaša, jo tieši šogad “Joy” aprit 30 gadi kopš tās dibināšanas dienas.

Iespējams, koncerta gaidītākā viešņa būs Spānijā mītošā 80. gadu zvaigzne “C.C. Catch”, jeb Karolīna Katarīna Millere, kas pasaules slavu ieguva tieši sadarbības laikā ar leģendārās vācu grupas “Modern Talking” mūziķi Dīteru Bolenu. “C.C. Catch” ir labi pazīstama publikai Latvijā, jo jau iepriekš viesojusies Rīgā 2009. gadā, kad sniedza neaizmirstamu uzstāšanos 80. gadu diskomūzikas faniem.

Varbūt noder!!

Koncerts – 8. XI 19.00 “Arēnā Rīga”

Biļetes – “Biļešu servisa” tirdzniecības vietās, www.bilesuserviss.lv

Cena: EUR 29 – 49

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.