Mobilā versija
Brīdinājums +5.9°C
Urzula, Severīns
Piektdiena, 20. oktobris, 2017
5. janvāris, 2017
Drukāt

Amsterdama pārsteigs avokado cienītājus! + Īpaša kokteiļa recepte

Foto - FotoliaFoto - Fotolia

Tie, kuri iedomājas, ka avokado ēdienu mode pasaulē sasniedza augstāko punktu jau 2016. gadā, maldās: Amsterdamā februārī durvis vērs jauns restorāns, kas veltīts tikai un vienīgi receptēm ar vērtīgā, zaļā augļa piedalīšanos.

Kā vēsta resurss stylist.co.uk, “The Avocado Show” būs Eiropā pirmais avokado bārs, kurā pasniegs avokado uzkodas, sākot ar brokastīm un beidzot ar vēlām vakariņām.

Jaunās idejas autori ir draugi Džeimijs van Heije, Žiljēns Zāls un Rons Simpsons – viņi uzskata, ka nebūs nekādu problēmu izveidot nosaukumam atbilstošu ēdienkarti.

Foto - Shutterstock

“Iespējas ir bezgalīgas,” viņus citē dāņu laikraksts “Algemeen Dagblad”. Vienīgais noteikums – lai visos ēdienos “tai vai citā veidā” būtu “sastopams” avokado.

Realitātē tas nozīmēs patiešām daudzveidīgu ēdienkarti, sākot ar avokado burgeru maizītēm līdz avokado šokolādes smūtijiem (recepte – zemāk!).

Tāpēc, ja esi Amsterdamā, kad jaunais bārs jau atklāts, noteikti izbaudi tā šefpavāru fantāzijas lidojumu, iesaka dzīvesstila pārzinātāji.

Avokado un šokolādes smūtijs

smutijs1

Sastāvdaļas
1 mazs, gatavs, saldēts, sasmalcināts banāns
3 ēdamkarotes kakao pulvera
2 ēdamkarotes kokosriekstu eļļas
1 gatavs avokado
1 tējkarotes vaniļas ekstrakta
1-2 ēdamkarotes medus, vislabāk bioloģiskā – pēc garšas

Šķipsniņa sāls

Sablendē visas sastāvdaļas kopā ar 750 ml auksta ūdens līdz vienmērīgai konsistencei.

Ja nepieciešams, ūdens daudzumu var palielināt.

Pasniedz nelielās glāzītēs.

Pievienot komentāru

Kāpēc konjaku nav jāsilda plaukstās un kādi kokteiļi modē, stāsta slavens pazinējsKonjaka pazinējs Žans Mišels Košē: konjaku jau 150 gadus bauda kokteiļos un pirms lietošanas to nav nepieciešams sildīt plaukstās!
Draugiem Facebook Twitter Google+