Mobilā versija
+15.8°C
Milija, Maiga
Sestdiena, 24. jūnijs, 2017
30. jūlijs, 2014
Drukāt

Arbūzu un kokosa kūka “Sniega virsotnes”

Foto - stroiniashka.ruFoto - stroiniashka.ru

Sastāvdaļas

2,5 kg arbūza

100 g zemeņu ievārījuma

100 g kokosriekstu skaidiņu

Sagriež arbūzu šķēlēs un pēc tam vertikālos gabaliņos.

Katlā uz lēnas uguns karsē ievārījumu.

Ieliek kokosriekstu skaidiņas lielā traukā. Pārsmērē arbūzu ar uzkarsēto ievārījumu un, uzdurot arbūza gabaliņus, apviļā tos kokosriekstu skaidiņās.

Liek gabaliņus uz pergamenta papīra un saldētavā uz diennakti. Ņem ārā piecas minūtes pirms pasniegšanas.

 

Recepte no stroiniashka.ru

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+