Mobilā versija
-2.4°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
1. oktobris, 2014
Drukāt

Biezpiena tortīte ar mango. Bez cepšanas! (4)

mangotorte

Pagatavošanas laiks: 15 minūtes
Sarežģītība: supervienkārši

Nepieciešams

250 g svaiga vai konservēta mango biezeņa

1 glāze saldā krējuma

3 olas

1 paciņa biezpiena

2 ēdamkarotes cukura

4 ēdamkarotes vaniļas cukura

Rotājumam: 50 g svaiga vai konservēta mango
150 g mango biezeņa

Pagatavošana

1. Saldo krējumu saputo. Dzeltenumus atdala no baltumiem. Pievienojot pa vienam dzeltenumam, sajauc visus trīs dzeltenumus ar biezpienu. Pieber cukuru un vaniļas cukuru. Pievieno masai mango biezeni.

2. Baltumus saputo stingrās putās un lēnām iecilā maisījumā. Lej maisījumu apaļā formā, pārsedz ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz 4 stundām

3. Pusstundu pirms pasniegšanas torti izņem no ledusskapja. Virsū klāj mango biezeni, rotā ar fizāļiem vai citām ogām.

Pievienot komentāru

Komentāri (4)

  1. nekonkrēts pagatavošanas apraksts

  2. un tortitei ari ta ka kada cepumu pamatnite prasas,savadak tas ir tiesham tikai deserts.

  3. izskatas ka zhelantins piemirsies

  4. UN KĀ GAN TUR IZNĀK- T O R T E ????????
    MANUPRĀT, VIEN MANGO DESERTS !

Draugiem Facebook Twitter Google+