Cepeškrāsnī cepts vistas šašliks ar ananasiem 3

Ja jums nav iespēju grilēt gaļu kaut kur zaļumos, to tikpat veiksmīgi var izdarīt arī dzīvoklī. Piedāvājam recepti fantastiski gardam mājās gatavotam un cepeškrāsnī ceptam šašlikam.

Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 300 g vistas filejas, 100 ml sojas mērces, 100 ml kečupa, 200 g konservētu ananasu.

Pagatavošana.

Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos. Ananasus arī sagriež nelielos gabaliņos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Bļodā samaisa sojas mērci ar kečupu, ieliek šajā marinādē filejas gabaliņus un bļodu liek ledusskapī uz 30–40 minūtēm.

Uz kociņiem pamīšus liek filejas gabaliņus un ananasu gabaliņus.

Cepamo trauku mazliet ietauko ar augu eļļu vai izklāj ar cepamo papīru, virsū uzliek šašliku kociņus.

Cep 180 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 35–40 minūtes.

Piedevās var izmantot kartupeļu biezeni.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.