Foto-vkusnodoma.net

Griķu kotletes – tiem, kas neēd gaļu 2

Sastāvdaļas – glāze vārītu griķu, 2 – 3 olas, 100 g siera, sīpols, 50 g sviesta, sāls un pipari pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Krievi nāk virsū kā melna nakts.. Ukraiņi nosauc laiku, kad vairs nevarēs noturēt fronti – ne ieroču, ne spēka nav
10 produkti, kuri traucē notievēt. Arī tādi, kurus uzskatām par veselīgiem
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 69
Lasīt citas ziņas

Sīpolu smalki sagriež un sviestiņā apcep.

Sieru sarīvē ar rīvi. Pievieno vārītos griķus un ceptos sīpolus. Visu samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Iesit olas, pievieno sāli un piparus. Visu samaisa.

No masas veido kotletes, apviļā tās miltos (to dara ļoti uzmanīgi, lai kotletes neizjuktu).

Cep pannā no abām pusēm zeltaini brūnas.

Pasniedz gan siltas, gan arī aukstas kā uzkodu.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.