Mobilā versija
-2.9°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
2. oktobris, 2014
Drukāt

Marinēti ķiploki

Foto - Valdis SemjonovsFoto - Valdis Semjonovs

Ķiploku ēdieni.

• 1 kg ķiploku

Marinādei

• 3 glāzes ūdens

• 150 ml 9% galda etiķa

• 1 ēdamkarote sāls

• 1,5 ēdamkarotes cukura

• 1 mārrutka šķēlīte

• Lauru lapas

• Pipari

• Dilles

Sterilu burku piepilda ar notīrītām ķiploka daiviņām un uzlej sagatavoto marinādi. Traukam uzliek plastmasas vāciņu. Uzglabā vēsā vietā. Fantastiska piedeva ēdieniem, piemēram, rasoļņikam vai arī salātiem.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+