Mobilā versija
Brīdinājums -0.9°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
16. decembris, 2014
Drukāt

Sparģeļi ar biezpienu un šķiņķi

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

16 lieli zaļie sparģeļi

250 g biezpiens

4 lielas šķēles kūpināts šķiņķis

1 ēd.k. kaltētas provansas garšvielas

6 ēd.k. olīveļļa

sāls un svaigi malti pipari

Pagatavošana

Sparģeļus notīra. Blenderī sajauc biezpienu, 4 ēd.k olīveļļas un provansas garšvielas. Cepamformā uz katras šķiņķa šķēles novieto pa 4 sparģeļiem un biezpiena masu. Uzbērt sāli, piparus. Ietīt sparģeļus ar biezpienu bekonā tā, lai sanāk 4 vienādi tīteņi. Apslacīt ar atlikušo olīveļļu un cept cepeškrāsnī 180 grādos ~ 35 minūtes.
Lai pārliecinātos vai sparģeļi gatavi, tos var padurstīt ar nazi vai dakšu.

 

Recepti piedāvā

bonapetit-logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+