Vērsis 2

Vērsis ir mierīga, laipna un draudzīga zodiaka zīme, tomēr pilnībā viņš atveras ne tuvu ne katram. Dziļi iepazīt Vērsi var vien tuvi radinieki un draugi – tikai viņiem viņš pilnībā atklāj savus uzskatus un jūtas.

Reklāma
Reklāma
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
Norvēģijā ir pilsēta, kuras iedzīvotājiem jau vairāk nekā 70 gadus ir aizliegts nomirt. Nežēlīgs liktenis sagaida tos, kuri saslimuši 30
VIDEO. “Divas mašīnas pašvaldības policijas atbrauca” – Ogrē slēgts bērnu izveidotais dzērienu veikals
Lasīt citas ziņas

Vērsi nevar nosaukt par pārāk sabiedrisku – viņš drīzāk ir emocijās skops. Galvenais Vērša dzīvē ir mājas un ģimenes pavards. Viņš dod priekšroku mājīgumam, komfortam, mieram un cenšas izvairīties no skandāliem un strīdiem.

Vairākums Vēršu netic mistikai, tāpēc viņus nevar nobiedēt ar briesmīgiem stāstiem par vampīriem, vilkačiem un spokiem. Tomēr – ja viņi saskaras viens pret vienu ar kādu mīklainu parādību, kas nepakļaujas zinātniskam skaidrojumam, var nobīties un pacentīsies darīt visu, lai iespējami ātrāk aizmirstu šo notikumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vērši ir viena no nedaudzajām zodiaka zīmēm, kas reti cieš no fobijām, jo neieciklējas uz sīkumiem un savām bailēm atmet ar roku. Vienlaikus Vērsis nepavisam nav ekstremāla horoskopa zīme – viņš nekad neriskēs lēkt ar izpletni vai nodarboties ar alpīnismu. Vēršiem būtisku lomu dzīvē spēlē nauda, tāpēc viņi ļoti baidās palikt ar tukšu maku.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.