Foto – Bonappetit.lv

Kramblis ar āboliem un kazenēm 0

Pagatavošana

Ābolus nomizot, izgriezt serdi un sagriezt sķēllītēs. Āboliem pievienot kazenes, kardamonu, citrona sulu, sīrupu, apmaisīt un piepildīt cepamās formiņas. Formiņās pieliet pa 1-2 ēd.k. ūdens, atkarībā no tā, cik sulīgi ir augļi.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā!
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 20
“Es pat nespēju iedomāties, ka pieaugušai sievietei var kaut ko tādu teikt” – sieviete vilcienā piedzīvojusi nepatīkamu izturēšanos no diviem pusaudžiem
Lasīt citas ziņas

Sviestu, miltus, auzu pārslas un cukuru saberzt ar rokām līdz veidojas drupačas. Pārkaisīt pa virsu augļiem.

Cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 190 grādos 20-25 min.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz gan siltu, gan aukstu. Klāt var pasniegt saldējumu.
Recepti piedāvā:

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.