6. Klasiskā sniegpārsliņa 0


Tieši šāda sniegpārsliņa visvairāk asociējas ar vārdu “sniegpārsliņa”. Ja tevi piesaistīja šī forma, tu, visticamāk, esi cilvēks, kurš ciena tradīcijas, ģimeni un ģimenes vērtības. Tu esi jauks un jūtīgs cilvēks, tev viegli un droši uztic noslēpums. Pēc rakstura tu esi labsirdīgs, pacietīgs un prātīgs cilvēks. Tev patīk smieties un darīt laimīgus arī citus!

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
VIDEO. “Divas mašīnas pašvaldības policijas atbrauca” – Ogrē slēgts bērnu izveidotais dzērienu veikals 136
Lasīt citas ziņas

7. Elegantā sniegpārsliņa
Tās zīmējums atgādina mežģīnes, un tieši tas tevi arī piesaistīja. Tevi var raksturot kā izsmalcinātu cilvēku. Tev ir dabas dota lieliska gaume un skaistuma izjūta, kuru tu centies ieviest visās dzīves jomās: savā stilā, ģimenē, darbā, mājās. Tu lepojies ar labām manierēm un neciet nekārtību. Cilvēkos visvairāk cieni godīgumu un vienkāršību attiecībās. Tu dod priekšroku vienatnei, nevis pūlim.

8. Harmoniskā sniegpārsliņa
Tavā sniegpārsliņā vislabākajā veidā apvienoti visu citu pārsliņu elementi. Ne klasiska, bet kaut kādā ziņā ideālā forma. Ja izvēlējies šo variantu, tu noteikti esi kaut kādā ziņā izcils cilvēks, kuru varētu vērtēt ar “augstāko klasi”. No vienas puses, tu vari būt diezgan kautrīgs un atturīgs, bet no otras – droši paud savu viedokli, kad situācija to prasa. Tev ir ļoti spēcīga un līdzsvarota personība, un tu vienmēr izmanto savas spējas labākajā veidā.

CITI ŠOBRĪD LASA

9. Ziedošā sniegpārsliņa
Tajā ir daudz mazu zariņu, kas veido ļoti skaistu rakstu. Ja izvēlējies šo sniegpārsliņu, tev, visticamāk, patīk pārvarēt grūtības un uzvarēt tās. Tas attiecas gan uz darbu, gan privātām attiecībām. Cilvēkos tu cieni konstruktīvu kritiku, un pats vari sniegt skaidru un konstruktīvu padomu.

10. Ģeometriskā sniegpārsliņa
Tādu formu parasti izvēlas praktiski un organizēti cilvēki. Bet tas, ka saprātam tavā dzīvē ir lielāka loma, nekā jūtām, nenozīmē, ka tu neproti priecāties. Tieši pretēji, situācijas, kurās jāparāda asprātība, tevi iedvesmo un uzmundrina. Tavs jājamzirdziņš – daudzu darbu veikšana vienlaicīgi. Tu esi dzimis līderis – spējīgs iedziļināties un pieņemt lēmumus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.