Mobilā versija
Brīdinājums +2.4°C
Oļģerts, Aļģirds, Aļģis, Orests
Piektdiena, 20. janvāris, 2017
9. oktobris, 2014
Drukāt

Medū karamelizētas auzu pārslas ar biezpiena musu un dzērveņu mērci

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

50 g medus un 20 g sviesta, 100 g auzu pārslas kopā vienmērīgi apcep.

200 g biezpiena sakuļ ar 100 g saldā krējuma un 30 g cukura.

Biezpiena masu samaisa ar atdzisušām auzu pārslām.

Pasniedz ar dzērveņu mērci:

150 g dzērvenes sablenderē ar 100 g cukura, izkāš, uzkarsē, pieliek 20 g kartupeļu cietes.
Gatavoja Avalon Hotel šefpavāre Dace Gribuste

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+