Medū karamelizētas auzu pārslas ar biezpiena musu un dzērveņu mērci 0
50 g medus un 20 g sviesta, 100 g auzu pārslas kopā vienmērīgi apcep.
Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
174
“Krievi mūs burtiski aprīs!” Ukraiņu komandieris skaidro iespējamās kara pauzes briesmas
139
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim
7
200 g biezpiena sakuļ ar 100 g saldā krējuma un 30 g cukura.
Biezpiena masu samaisa ar atdzisušām auzu pārslām.
Pasniedz ar dzērveņu mērci:
150 g dzērvenes sablenderē ar 100 g cukura, izkāš, uzkarsē, pieliek 20 g kartupeļu cietes.
Gatavoja Avalon Hotel šefpavāre Dace Gribuste