Foto – Shutterstock

Ja jūtas nav nopietnas, meklē citu 0

Sieviete-Vēzis nereti pakļauta bailēm un šaubām, ka nav tik skaista, ne tik jauna, ne tik iekārojama, kāda derētu jums. Viņa jāpārliecina par pretējo. Viņa vēlas divdesmit reizes dienā dzirdēt no jums, cik viņa skaista( pati skaistākā) un kā jūs viņu, mīlat,
Sievai-Vēzim pēkšņi var ienākt prātā doma, ka viņa ir slikta kulināre, kaut patiesībā prasmē gatavot viņa var līdzināties labākajiem franču pavāriem.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 6 vārdu īpašniekus, kurus visbiežāk ieskauj kupls bērnu pulciņš 10
Ko Ķīna dara ar zinātnieku, kurš patvaļīgi pasaulei atklāja Covid-19 izplatību? 60
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 15
Lasīt citas ziņas

Virtuve sievai-Vēzim vismīļākā (pēc bērnistabas) vieta mājā. Vīrieši, īpaši ar tradicionālo skatu uz dzīvi, noteikti novērtēs pēc nopelniem šo viņas lielisko īpašību.

Sieviete-Vēzis ir neikdienišķi emocionāla, tādēļ meklējiet sev citu partneri, ja jūsu jūtas nav nopietnas. Neuzsāciet ar viņu vieglu flirtu — tas var tik sāpīgi ievainot viņas jūtīgo sirdi, ka viņa ilgi nespēs atlabt no traumas. Toties, sajūtot jūsu dedzīgo ieinteresētību, viņa atbildēs jums ar mūžīgu uzticību, prasot to pašu arī no jums. Vēzis pēc dabas ir īpašnieks un, kaut ko uzskatīdams par savu, nekad neatdos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Draugu vidū sieviete-Vēzis pārāk neizceļas. Viņa reti kļūst par kompānijas dvēseli, jūtas glabājot saviem tuvākajiem, ģimenei.
Sieviete-Vēzis ir jūtīga, viegli aizvainojama un pār¬spīlēti raudulīga. Satiekoties ar to, centieties neaizskart viņas jūtas, bet, ja nu tas tomēr noticis, paglabājiet pāris tīru kabatlakatiņu, lai slaucītu tai asaras.

Sievieti-Vēzi nevar saukt par skopuli, taču pārmērīgi taupīgu gan. Viņa uzglabā veselu lērumu mantu, kuras nav lietojusi gadus desmit piecpadsmit vai pat visus divdesmit. Bet mēģiniet par to ieminēties — izrādīsies, ka viņai tās nepieciešamas ja ne šodien, tad vēlāk. Ar izcilu godbijību viņa izturas pret lietām, ko mantoja no saviem senčiem, ne tikai tuviem, bet tāpat tāliem. Šos dārgumus viņa sargā kā savu acuraugu.

Sadzīves lietās sieviete-Vēzis nav cīnītāja. Ja kaut kas notiek ne tā, kā viņa vēlas, tā klusībā paraudās un pacie¬tīgi gaidīs, lai viss normalizējas pats no sevis. Pacietība — viena no viņas pozitīvajām īpašībām. Kad jutīsiet, ka jūsu sieva-Vēzis ieraujas sevī, centieties novirzīt viņas uzmanību no smagajām domām, stāstiet tai par savu mīlu. Vēzis novērtēs uzmanību, mīļumu, rūpes.

Dažreiz viņa tīšām izliekas grūtsirdīga un sāk pat raudāt, lai tikai viņu mierinātu un samīļotu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.