Foto – Shutterstock

Uz pārmērīgiem upuriem spējīga paraugmāte 0

Savu mīļoto dēļ sieviete-Vēzis spējīga uz jebkādiem upuriem. Tuvākajiem draudošo briesmu momentos viņa paveic tik varonīgas lietas, par kurām citā laikā pat domāt baidītos. Grūtā brīdī viņa nekad neatkāpsies un būs jums atbalsts.

Reklāma
Reklāma
10 produkti, kas “svilina taukus” un paātrina vielmaiņu
Prezidenta izbrauciens ar riteni pārvērties Daugavā ieslīdējušas jaunietes glābšanas misijā
Kokteilis
FOTO. 5 latviešu slavenības, kuras varētu ieņemt Latvijas prezidenta amatu, ja izvēle būtu mākslīgā intelekta ziņā 72
Lasīt citas ziņas

Savus bērnus māte-Vēzis lutina, mierina, visādi atbalsta. Viņa ir paraugmāte, ne velti Vēža zvaigznājs pārvalda mātes jūtas.

Kļūstot par māti, sieviete-Vēzis tiktāl veltī sevi bērniem, ka jums liekas, ka esat izraidīts no viņas sirds. Drīzumā attiecības nostabilizējas un katrs saņem siltumu un uzmanību vienādās daļās.

CITI ŠOBRĪD LASA

Savā neizmērojamā mīlestībā mātes-Vēži savus lolo¬jumus tik ļoti lutina, ka tie izaug par egoistiem. Atstājot ģimenes ligzdu, šādi bērni dzīves grūtības pārcieš nesalīdzināmi smagāk par citiem un bieži mēdz nevis pārvarēt grūtības, bet noslēpties no tām zem mātes spārniņa.

Mātes-Vēži ir ļoti greizsirdīgas uz saviem bērniem, ilgi neizlaiž viņus no saviem apskāvieniem, un savu bērnu izvēlētos partnerus uzskata par viņu necienīgiem. Vai jāpiebilst, ka tik īpašnieciska mīlestība nedara bērnus laimīgus. Bet šeit grūti ko izdarīt. Jo Vēzis visu sirds siltumu atdod vīram un bērniem, dabīgi, rēķinoties ar pretmīlu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.