Foto – AFP/LETA

Raksturīgi, ka var tuvoties beigām vai noslēgties kāds dzīves posms. Tas var notikt praktiski jebkurā dzīves jomā, piemēram, izirt sevi izsmēlušas attiecības vai vari beidzot pabeigt kādu projektu, pie kura ilgi un smagi strādāji. Jebkurā gadījumā – atvadies no bijušā un dodies pretī nākotnei. 11

Daudzi ieskatīsies acīs patiesībai, īpaši attiecību jomā. Iespējams, uzzināsi, ko ilgi esi slēpis pats no sevis. Kad saskatīsi patiesību, to nedrīkst ignorēt. Daži cilvēki beidzot ļaus vaļu ilgi krātām dusmām.

Reklāma
Reklāma
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis”
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 8
Mājas īpašnieki remontdarbu laikā nejauši savā virtuvē atklāj apslēptu mantu
Lasīt citas ziņas

Šajās dienās būsim ļoti emocionāli – trūks kritiska skatījuma uz daudzām lietām. Bet, atlaižot agresiju, mēs varēsim ar atvieglojumu uzelpot un atkal skaidri domāt.

Var gadīties arī, ka atklāsi sevī jaunas, radošas spējas. Izmanto paaugstināto interesi par mākslu, lai atbrīvotos no dusmām vai vilšanās. Raksti, dziedi, zīmē, pārveido emocijas radošā veidā, nevis izgāz pār citiem. Tā tu nenodarīsi nevienam ļaunu un nesadedzināsi kādus tiltus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ne viens vien šajās dienās iegūs harmoniju un jaunu sevis apziņu. Ieskaties sevī un tiec skaidrībā, ko vēlies un par ko cīnies, pēc tam koncentrējies uz atbildēm, kuras jau tevī ir, tikai tu tās vēl neapzinies!

Avots: lifter.com.ua

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.