Foto – Shutterstock

Pazūd slimības, sakārtojas attiecības 7

Tantra atgādina, ka mums ir trīs ķermeņi – fiziskais, smalkais un cēloņu ķermenis. Nodarbojoties ar parasto seksu, uztvert baudu (orgasmu) iespējams tikai fizisko sajūtu robežās. Šie mirkļi cilvēku iztukšo, jo dedzina enerģiju, kas tiek ņemta no ķermeņa rezervēm, turklāt labsajūta ir ļoti niecīga salīdzinājumā ar tūkstošiem reižu spēcīgāku, kas sasniedzama tantriskajā seksā, procesam notiekot ar smalkā ķermeņa līdzdalību. Taču visaugstākais ir baudas trešais līmenis – tantriskā orgasma stāvoklis, kas izrauj cilvēku ārpus jebkurai ar jutekļiem uztveramajai sajūtai. Tā ir vislielākā iespējamā bauda, kādu vien cilvēks dzīvē var gūt, bet kādu nav iespējams izsapņot vispārdrošākajās seksuālajās fantāzijās, jo paceļ virspus tā, ko nosaka piedzimšanas un nomiršanas noteiktā amplitūda. Ļauj apziņai atskārst, ka esam mūžīgi un mums vairs neattiecas Zemes laika dzīve – nāve noliktie rāmji. Pilnībā pazūd bailes no nāves, līdz ar to neatgriezeniski mainās apziņa.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
FOTO. Skolas direktors sašutis par Eirovīzijas “dibenu” vērtībām: “Ja Dons būtu skūpstījis kādu vai laizījis grīdu, tad noteikti ierakstītos standartā”
Kokteilis
10 iemesli, kāpēc japāņi “nenoresnē” 7
Zinātnieki apstiprinājuši! Alkohols mērenās devās ir labvēlīgs vecākiem cilvēkiem 45
Lasīt citas ziņas

Pēc parastā seksa cilvēks atkrīt atpakaļ iepriekšējā dzīvē, ierastajos ikdienas apstākļos, bet pēc tantriskās baudas viņš fiziski stingri stāv uz zemes, taču iekšējā pārliecībā jūtas piederīgs mūžībai. Pārmaiņas apziņā līdz nepazīšanai pārvērš ne tikai seksuālo jomu – pazūd arī daudzas slimības, vieglāk risinās sadzīviskie sarežģījumi, sakārtojas attiecības.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.