1. LAUVAS — simbolizē sauli un nepieciešamību pašam kontrolēt savu likteni. 1

Problēma. Ja izraudzījies lauvas simbolu, tev, visticamāk, nāksies pamest kādu lietu, kurā ieguldīts daudz darba. Lauva simbolizē sauli – galveno spēka avotu.

Reklāma
Reklāma
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 20
Veselam
Psihiatre safabricējusi informāciju pacientes ambulatorajā kartē, lai “uzliktu viņu uzskaitē”: “Es esot lauzusi kāju, un man esot seksuālā disfunkcija” 8
Ko Ķīna dara ar zinātnieku, kurš patvaļīgi pasaulei atklāja Covid-19 izplatību? 60
Lasīt citas ziņas

Šī iemesla dēļ lauvas zīmi saista ar varu un dominēšanu. Tu esi daudz darījis, lai dzīvotu tā, kā pašam gribas, bet tagad jūties kā nokļuvis lamatās, kuras veido paša pienākumi.

Tevi interesē iespēja iet citu ceļu un dzīvot citu dzīvi…

CITI ŠOBRĪD LASA

Risinājums. Cik ļoti tevi kaitina pašreizējā dzīve? Vai vēlies atkal brīvi elpot? Ja tev parādītos tāda iespēja, vai tu mainītu savu dzīvi? Visam, ko tu darīji, bija iemesls. Pieņem to un sapratīsi, kā iespējams izpildīt savus pienākumus.

Padoms. Samierinies ar saviem lēmumiem, jo pats tos pieņēmi. Tava gudrība aug līdz ar tevi. Un, ja tev nepieciešams izrauties brīvībā, dari to, liktenis vienmēr paliks tavās rokās.

Maģisks padoms. Lai novērstu šķēršļus savā ceļā, pamēģini buramvārdus ceļa atvēršanai. Panākumi ir tuvu!

2. Smilšu pulkstenis — neizbēgamības un laika apļveida kustības simbols
Problēma. Ja izvēlējies šo simbolu, tu esi nokļuvis laika lamatās. Pagātnē laiks tavās acīs it kā apstājies kādas nelaimes vai smagas situācijas dēļ. Tu jūties it kā lēnām slīktu, izmocīts un gaidot neizbēgamo galu.

Risinājums. Novecošana ir dzīves daļa, tāpat arī nāve. Mēs visi dzimstam, augam un nomirstam. Bet no tā nevajag baidīties. Samierinies ar laika plūdumu, un, ja tas iespējams – samierinies ar savu pagātni. Tieši tā tevi padarījusi par to, kas esi tagad. Un tagad tu esi stiprāks nekā jebkad agrāk.

Padoms. Centies turpmāk pieņemt labākus lēmumus. Dzīvo šodienā un tici, ka tev viss izdosies, bet laiks ir tavs draugs.

Maģiskais padoms. Attīri savu karmu un sāc no sākuma!

3. Mēness – tā spēks saistīts ar emocijām un slēptu patiesību
Problēma. Izvēloties Mēnesi, tu atzīsti, ka tavā sirdī norisinās īsts karš. Kaut kas spēcīgs tevī neļauj aizmigt vai ir tikko atmodies, liekot arī tev mosties naktī. Kas tā par nepazīstamu sajūtu, kas nedod miera pat naktī? Kaislība, niknums vai naids?

Reklāma
Reklāma

Risinājums. Tava dvēsele cenšas gūt mieru, bet tas iespējams tikai tad, ja šīs emocijas tiek izvilktas saules gaismā, kas ir vienlīdzīgi situācijai, kad tu atzīsti to pastāvēšanu. Pieņemšana kļūs par visa turpmākā sākumu. Negatīvajām emocijām spēku dod tieši apslēptība. Bet, reiz atmaskotas, tās vairs tik spēcīgi tevi neietekmēs.

Padoms. Iemācies izpaust savas jūtas. Tās slēpt vai apspiest ir ļoti kaitīgi.

Maģiskais padoms. Pamēģini izmantot Mēness portālus.

4. Atslēga – šis simbols saistīts ar mūsu priekšstatu par savu dzīvi

Problēma. Ja tevis izraudzītais simbols ir atslēga, tātad tavs gars izmisīgi gaida atbildes. Tava dzīve liek apšaubīt visu, kas agrāk šķita neapstrīdams.

Tu vari apmulst vai nogurt no patiesības meklējumiem, kādā var rasties sajūta, ka nekas vairs neinteresē. Un vēl cilvēkam var kļūt garlaicīgi.

Risinājums. Pienācis laiks atklāt patiesību. Atslēga liecina par vēlēšanos atvērt durvis uz jaunām pasaulēm un dzīves ceļiem. Vēl vairāk, atslēga ir dvēseles gribas izpausme palīdzēt tev izkāpt no pašreizējās dzīves rāmjiem, lai rastu asas izjūtas un jaunus iespaidus.

Padoms. Atrodi laiku ceļojumiem – tas palīdzēs iepazīties ar cilvēkiem. Atdzīvini mīlestību uz piedzīvojumiem.

Maģisks padoms. Pārdomā ceļojumu astrālā lidmašīnā.

5. Fatimas roka – simbols saistīts ar aizsardzību pret ļauniem spēkiem

Problēma. Hamsas simbols nozīmē, ka esi kļuvis par melnās maģijas upuri, un tava dvēsele alkst pēc brīvības. Droši vien jau būsi ievērojis biedējošas zīmes, kas brīdina par briesmām.

Risinājums. Fatimas roka pauž, ka pat visgrūtākajos brīžos brīvība ir mūsu pašu rokās. Mēs paši esam iekļuvuši lamatās, un tikai paši varam no tām atbrīvoties. Bet, lai to izdarītu, jāsaprot sevi un jāpiedod sev vājuma brīdis. Tas ļaus sirdī ienākt mīlestībai, un tieši tā arī ir mūsu lielākais spēks.

Padoms. Atrodi laiku atpūtai un zaudētās enerģijas atjaunošanai.

Maģiskais padoms. Pacenties tikt vaļā no ļaunas acs.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.