Foto no gastronom.ru

Zemeņu gogelmogels no paipalu olām 0

Atdala paipalu olu baltumus no dzeltenumiem. Dzeltenumus sakuļ, līdz izveidojas gaiši dzeltena krāsa. Iekaisa sāli un cukuru.

Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 1
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Lasīt citas ziņas

Nomazgā zemenes, sasmalcina blenderī un pievieno olu dzeltenumiem. Sakuļ pienu un pusglāzi auksta ūdens, visu rūpīgi samaisa.

Olu baltumus saputo stingrās putās un masu samaisa. Lej glāzēs un pārkaisa ar muskatriekstu.
Avots: gastronom.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.