Foto – Shutterstock

Ar ko sader jāņogas? 3 gardu ievārījumu receptes 0

Zemeņu un jāņogu ievārījums

3 kg zemeņu, 1,5 kg jāņogu, 2,5 kg cukura.

Zemenēm atdala kauslapas. Jāņogas nomazgā un notecina. Jāņogas saber katlā un aplej ar ūdeni tā, lai būtu apsegtas. Uzvāra, saspaida ar koka karoti un vāra uz lēnas uguns apmēram

Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 174
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā 55
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
Lasīt citas ziņas

15 minūtes. Izberž caur sietiņu. Šķidrumu ielej katlā pie zemenēm un uzvāra. Turpina vārīt uz lēnas uguns apmēram 30 minūtes. Iemaisa cukuru. Kad cukurs izšķīdis, uzvāra un turpina vārīt uz straujas uguns 15–20 minūtes. Sapilda burciņās.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.