Mobilā versija
+5.2°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
17. maijs, 2015
Drukāt

Mini pica ar lasi. Pārsteidzoši garda un vienkārša recepte

minipica
Sastāvdaļas

350 g laša
100 g siera
50 g olīvu
1 sīpols
30 ml saldā krējuma
20 g tomātu mērces
3-4 zariņi bazilika

Mīklai
1 glāze piena
10 g rauga
1 ola
2 glāzes miltu
2 šķipsniņas sāls

Pagatavošana

1. Siltu pienu sakuļ ar olu, raugu un sāli. Pa daļām pievieno miltus un iejauc mīklu. Pārsedz ar pārtikas plēvi un atstāj uz 1 stundu. Kad mīkla pacēlusies, to sagriež daļās. katru gabaliņu izrullē.

2. Sieru sarīvē uz smalkas rīves. Pusi siera sajauc ar saldo krējumu. Sīpolu notīra un sagriež šķēlītēs, olīvas – aplīšos. Baziliku sakapā. Lasi sagriež, sajauc ar zaļumiem.

3. Katru mīklas gabaliņu pārziež ar tomātu mērci, pēc tam pārlej ar siera un saldā krējuma maisījumu, liek virsū laša gabaliņus, visu pārkaisa ar sieru. Virsū liek olīvas un sīpolus.

4. Cep karstā cepeškrāsnī 30-40 minūtes. Gatavo picu rotā ar bazilika lapiņām.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+