Breds Pits un Džeisons Prīstlijs
Breds Pits un Džeisons Prīstlijs
Foto. Scanpix/LETA. Kolāža LA.lv

Bredam Pitam agrāk bijis diezgan “pretīgs” ieradums. Par ko stāsta Pita bijušais istabas biedrs “Brendons no Beverlihilzas”? 24

Bija laiks, kad Breds Pits staigāja smirdīgs, kas liekas neiedomājami, skatoties uz viņa tīro tēlu mūsdienās, tā tēlaini izsakās tabloīds Metro. Pēc viņa studiju dienu bijušā istabas biedra Džeisona Prīstlija teiktā, tagad 60 gadus vecais aktieris reiz varēja staigāt vairākas dienas nemazgājies.

Reklāma
Reklāma
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 11
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā 144
Dārzs
FOTO. Ziedu pārpilnā vietējā Holande! Daugmalē milzīgās platībās zied narcises un tulpes
Lasīt citas ziņas

54 gadus vecais Prīstlijs atklāja, kā bija dzīvot kopā ar Bredu. Slavenais “The Beverly Hills, 90210″ aktieris stāstīja TV šova vadītājiem Kellijai Ripai un Markam Konsuelosam par dzīvošanu kopā ar tagadējo superzvaigzni: “Jā, jā, viņš kādu laiku bija viens no maniem istabas biedriem. Mēs trīs dzīvojām divu guļamistabu dzīvoklī ļoti trakajā LA daļā.”

Neraugoties uz Pita briesmīgo ieradumu, Prīstlijs apgalvoja, ka Breds tomēr bijis “labs” istabas biedrs. Viņš teica: “Breds nebija tik slikts kā mans otrs istabas biedrs, kurš bija absolūta katastrofa. Mēs visi spēlējām šo spēli, lai redzētu, kurš var visilgāk spēj nemazgāties.”

CITI ŠOBRĪD LASA

“Es tagad par to domāju, – cik pretīgi! Kā mēs kaut ko tādu varējām iedomāties vispār darīt!” Raidījuma vadītājai Prīstlijs atklāja, ka šajā netīrajā spēlē tomēr vienmēr uzvarējis ir Pits. “Es ceru, ka viņš vairs tā nedara, bet toreiz viņš varēja ilgi nemazgāties.”

Andželina Džolija un Breds Pits
Breds Pits filmas pirmizrādē Berlīnē ierodas ģērbies svārkos

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.