Sandalkoks 0


Jau izsenis sandalkoks tiek uzskatīts par spēcīgu afrodīziju. Eļļu iegūst no koka mizas un saknēm. Kā iedarbīgu līdzekli to izmanto, lai atjaunotu interesi par mīlēšanos cilvēkiem, kuriem tā zudusi. Sandalkoka eļļai ir nomierinoša iedarbība – tā mazina trauksmes sajūtu, kā arī atraisa jūtīgumu un atvērtību otram. Sandalkoka smarža tonizējoši un stimulējoši iedarbojas uz seksuāli reproduktīvo orgānu darbību arī hormonu līmenī – gan vīriešiem, gan sievietēm.

Reklāma
Reklāma

Īpaši vīriešiem

FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 42
TV24
Banka darba samaksu pārskaita tiesu izpildītājam, neskatoties, ka parādnieka apgādībā ir trīs nepilngadīgi bērni. Advokāts skaidro, vai tā var
RAKSTA REDAKTORS
Laimai Vaikulei piederošajā skaistumkopšanas salonā fiksēti valodas pārkāpumi un neētiska attieksme pret klientu, taču risinājumi neseko
Lasīt citas ziņas

Ciedrs ir vispāratzīts vīriešu afrodīzijs. Tas palīdz atslābināties, pastiprina ožu un vairo vīrieša spēku. Noņem ikdienas stresu, mazina spriedzi, veicina miegu, garīgo apskaidrību, atbrīvo no negatīvās enerģijas.

Pačūlija ir vēl viena eļļa tieši vīrietim. Tās ēteriskā eļļa lieliski stimulē asinsriti un uzlabo ādas izskatu, bet aromāts uzlabo garastāvokli. Tā ievērojami paaugstina seksuālo aktivitāti un lieliski ietekmē apmaiņas procesus, kas notiek vīrieša organismā. Relaksējošs aromāts, kas dod prāta skaidrību, ļaujot atbrīvoties no greizsirdības, uzmācīgām idejām un nedrošības sajūtas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ingvers ir īpaši vīrieti uzbudinoša ēteriskā eļļa. Palielina fizisko enerģiju un drosmi, ceļ libido. Lieto, lai atmodinātu kaisli un seksuālo vēlmi, labvēlīgi iedarbojas uz priekšdziedzeri, uzlabo potenci, mazina nogurumu.

Baziliks arī ir lielisks vīriešu afrodīzijs. Šis neparastais aromāts spēj vīrieti izārstēt no seksuālās apātijas. Jau sen zināms, ka baziliks paātrina sirdsdarbību, līdz ar to izdzenā asinis un veicina to pieplūdi dzimumorgāniem. Tas atmodina sajūtas un stimulē seksuālos pamatinstinktus.

Kā izmantot uzkurinošās eļļas?

Ir dažādi veidi, kā lietot ēteriskās eļļas – difūzerī (aromlampās), vannās, ķermeņa masāžā, kā smaržas u.c. Lūk, daži ieteikumi romantiskiem baudījumiem.

Vannai:
2 pilieni bergamotes
2 pilieni lavandas
2 pilieni neroli
1 piliens ģerānijas
Ēterisko eļļu pilienus iepilina ēdamkarotē ar sāli un tad pieber klāt ūdenim.

Ķermenim pēc dušas vai masāžai:
4 pilieni ilang-ilang
2 pilieni melnā pipara
2 pilieni ingvera
2 pilieni apelsīna

Jutekliskai ķermeņa masāžai:
3 pilieni melnā pipara
3 pilieni piparmētras
2 pilieni Sensation (ēterisko eļļu kompozīcija)

Difūzerim:
3 pilieni ilang-ilang
5 pilieni apelsīna
vai

1 piliens ilang-ilang
4 pilieni apelsīna
1 piliens lavandas

Visas terapeitiskā līmeņa ēteriskās eļļas darbojas ne vien romantiskiem nolūkiem, bet arī uzlabo vispārējo veselības stāvokli. Katrs gadījums ir individuāls, tāpēc ikvienam jāpiemeklē piemērotākais variants. Svarīgi iepriekš konsultēties ar speciālistu, jo šāda terapeitiskā līmeņa eļļas ir ļoti spēcīgas un jāpievērš īpaša uzmanība to lietošanai!

* Vārds “afrodīzijs” cēlies no sengrieķu mīlas dievietes Afrodītes vārda un apzīmē vielas, kas pastiprina uzbudinājumu un dzimumtieksmi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.