Foto – Fotolia

Karjeras horoskops 0

2018.gada karjeras horoskops Aunam sola jaunus lietišķos kontaktus un nestabilu finansiālo stāvokli. Kas attiecas uz naudu – jo neatlaidīgāks un saprātīgāks būsiet, jo vairāk naudas būs jūsu maciņā. Februārī Aunam būs jārīkojas kā īstam diplomātam, lai piesaistītu savā pusē pienācīgus kompanjonus. 2018.gadā jābūt ārkārtīgi uzmanīgam un atbildīgam darbā, lai veidot ievērības cienīgu karjeru.

Reklāma
Reklāma
Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ 22
Uz gājēju pārejas gandrīz uzbrauc Valsts prezidentam 80
Lasīt citas ziņas

Sieviete Auns februārī būs neprātīgi izšķērdīga. Jūs nolemsiet iztērēt visu naudu uzreiz, ko nopietni nožēlosiet. Starp citu, labāk aizdodiet naudu draugiem, tā tai ir iespēja saglabāties. Horoskops februārim Aunam iesaka būt uzmanīgam saziņā ar skaudīgiem un nenovīdīgiem kolēģiem. Jūs patiešām var “gāzt” no iesēdētās vietas, tāpēc karjeru veidot februārī neizdosies.

Vīrietis Auns šogad labi izpalīdzēs ar naudu tuviniekiem. Tikai neesiet pārāk nesavtīgs un dāsns. Finanses februārī var jums noderēt, lai sāktu savu biznesu. Mēneša vidū Aunam atdos senu parādu, bet lietišķie partneri piedāvās abpusēji izdevīgu sadarbību. Kopumā būs daudz iemeslu, lai priecātos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Šķir nākamo lapu un uzzini par mīlestības lietām februārī!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.