Ielīst lāča migā 5

Notikumu ritenis, kurā vēl pirms gada griezos, bija pārlieku straujš. Mana dzīve sastāvēja no stingra režīma un ļoti spēcīgas pašdisciplīnas. Visu laiku cilvēki, konsultācijas, semināri. Dienas bija saplānotas gadu uz priekšu.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 42
TV24
Mūrniece: “Notiek psiholoģiskās operācijas pret mūsu iedzīvotājiem. Tiek mēģināts manipulēt un radīt nedrošības sajūtu”
TESTS: atbildi uz 10 vienkāršiem jautājumiem un mēs pateiksim, cik izglītots tu esi!
Lasīt citas ziņas

Ja privātās dzīves ass ir stipra, to lielo riteni var droši griezt. Ja ass sāk šūpoties, tālāk tā vairs nedrīkst. Man nācās padomāt par sevi. Stumt visu prom, noslēgties, palikt kādu laiku mierā. Tas bija vienīgais veids, kā saglabāt sevi, lai pēc tam vēlreiz un pa jaunam iemīlētu pasauli.

Kā teica mans dēls, mamma, tu esi kā lācis, kas dodas ziemas miegā. Jā, šis ir mans lāča laiks, taču ļoti svarīgs. Jāatbrīvo vieta, kur rasties iedvesmai. Lai ir tīra, silta istabiņa, kur Dievam ienākt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Es katru dienu smeļos spēku, varētu teikt, gaisā. Baroju savas acis, ausis, ādu ar informāciju, kas nes mieru. Man tā ir visa mājas vide, katrs priekšmets. Esmu te visu pati iekārtojusi, katrai lietai ir nozīme.

Miers vajadzīgs tādēļ, lai pārkārtotos gan šūnas un vielmaiņa, gan uztvere, domāšanas veids un emocijas. Viss tiek dots no jauna. Tam nav vajadzīgi speciāli treniņi, tikai nomierināšanās. Tā dod piekļuvi iespējai dabiski pārprogrammēties, salāgoties ar jaunajām vibrācijām, kurās tagad ieiet Zeme.

Iemīcīt labās domas

Man ļoti interesē senatne, senās prasmes. Ne šuvēja, ne audēja no manis nesanāktu, jo esmu nepacietīga. Manai straujajai dabai labi der maizes cepšana. Pašceptai rupjmaizei ir spēks.Mīklas mīcīšanā varu ielikt savu temperamentu. Varu ātri ieraudzīt rezultātu, arī tas man svarīgi. Priecājos, ja cilvēki mielojas ar manu maizi un viņiem garšo.

Mīklu mīcot, ielieku tajā savas labās domas, emocijas, enerģiju. Tā ir ārkārtīgi liela radošā jauda. To nevar radīt automātiska ierīce, kas jauc mīklu.

Tiek iegriezts pilns aplis – esi rupjmaizi mīcījis, cepis, ēdis. Caur to manifestē sev, ka vari īstenot līdz galam to, kas dzīvei nepieciešams, tātad esi radītājs.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.