Karstā uzkoda ar spinātiem un zivs fileju 0

Kā gatavot?

Nomizotus kartupeļus sarīvē uz rupjas rīves, pievieno sarīvētu sīpolu, sāli, piparus. Veido pankūkas un cep uz lēnas uguns. Spinātus, ja izmanto saldētus, atkausē, nospiež lieko ūdeni, sakapā, liek uz pannas, pārkaisa ar sāli, pipariem, pievieno rīvētu ķiploku un brīdi karsē. Uz šķīvja liek kartupeļu pankūku, pāri tai – izkarsētos spinātus, virsū – svaiga tomāta šķēlītes un nedaudz majonēzes. Zivs, šoreiz mencas, fileju apviļā miltos, pārkaisa ar garšvielām un cep gatavu. Zivi liek kārtojuma virspusē, pāri – otru kartupeļu pankūku.

Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 174
“Krievi mūs burtiski aprīs!” Ukraiņu komandieris skaidro iespējamās kara pauzes briesmas 139
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā 55
Lasīt citas ziņas

Gatavoja muzikālās kafejnīcas Jūrmalā “Viss kārtībā” īpašnieks un šefpavārs Andris Polis.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.