FOTO: @edamskaisti, šokolādes fondanta kūka

Pati izkūst uz mēles un rada laimes sajūtu! Šokolādes fondanta kūka 0

Brīvdienām piestāv šokolāde, vai ne? Tāpēc piedāvājumā šoreiz @edamskaisti šokolādes fondanta kūka.

Reklāma
Reklāma
Plāno iegādāties lietotu auto? 13 automašīnas, kuras var iegādāties pat ar lielu nobraukumu
Veselam
Iedarbojas labāk nekā miega zāles: ko ēst pirms gulētiešanas, lai aizmigtu bez problēmām?
Kokteilis
“Tautumeitas”, Tomijs Kešs vai “Katarsis”? Mākslīgais intelekts prognozē, kuras Baltijas valsts mūziķiem ir vislielākais potenciāls uzvarēt Eirovīzijā 7
Lasīt citas ziņas

Receptes sastāvdaļas:
1. 180 g sviesta;
2. 200 g šokolādes (izmantoju 72%);
3. 150g cukura;
4. 4 olas;
5. 100 g miltu;
6. Šķipsniņa sāls un vaniļas.

Pagatavošana:
1. Sviestu izkausē ar šokolādi, izmaisa, pievieno sāļo, vaniļu un iekuļ pakāpeniski pa vienai olai. Pēc tam iemaisa maigi miltus, stipri nekuļot.
2. Mīklu lej veidnē un cep 160 grādos ap 35min, gatavajai kūkai atļauj pakāpeniski atdzist istabas temperatūrā.
3. Dekorē un pasniedz.
Lai labi garšo!
*veidne pirms cepšanas tika ietaukota ar sviestu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.