FOTO: @edamskaisti, šokolādes fondanta kūka

Pati izkūst uz mēles un rada laimes sajūtu! Šokolādes fondanta kūka 0

Brīvdienām piestāv šokolāde, vai ne? Tāpēc piedāvājumā šoreiz @edamskaisti šokolādes fondanta kūka.

Reklāma
Reklāma
“Papucim būtu derējis pamācīties no dēla…” Sieviete vīlusies piedzīvotajā izrādes laikā, citi “vainīgo” aizstāv 7
“Un ko “Lidl”, “Maxima”, “Rimi”, “Senukai”? Iekasē tikai no tautas naudiņu,” pirms “Melnās piektdienas” latvieši atklāj vienu veikalu, kur jādodas iepirkties
Kokteilis
Viņus ātri var atpazīt: 16 brīdinājuma pazīmes, ka jums ir darīšana ar ļaunu cilvēku
Lasīt citas ziņas

Receptes sastāvdaļas:
1. 180 g sviesta;
2. 200 g šokolādes (izmantoju 72%);
3. 150g cukura;
4. 4 olas;
5. 100 g miltu;
6. Šķipsniņa sāls un vaniļas.

Pagatavošana:
1. Sviestu izkausē ar šokolādi, izmaisa, pievieno sāļo, vaniļu un iekuļ pakāpeniski pa vienai olai. Pēc tam iemaisa maigi miltus, stipri nekuļot.
2. Mīklu lej veidnē un cep 160 grādos ap 35min, gatavajai kūkai atļauj pakāpeniski atdzist istabas temperatūrā.
3. Dekorē un pasniedz.
Lai labi garšo!
*veidne pirms cepšanas tika ietaukota ar sviestu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.