Foto: Pixabay

Laura un Māris 5

Simtkārt apdziedātā Laura ir mazliet noslēpumaina, maiga, izskatīga sieviete. Viņai piemīt izcila intuīcija. Viņa patīk vīriešiem un bieži vien – salauž viņu sirdis, pati to pat īsti nesaprazdama. Viņa prot tvert dzīvi tādu, kāda tā ir. Mazliet baidās no draudīgiem mākoņiem virs horizonta, taču tad, kad tie pienāk, viņa lieliski prot ar šo situāciju tikt galā. nes sevī no­slēpumu, maigi piekļāvīgu noskaņu, klusu, kautrīgu iekšējo balsi.

Reklāma
Reklāma
Ja jums ir 12 šādi ieradumi, pastāv lielāka iespēja nomirt agri 2
Putins jau šovasar var gūt panākumus Ukrainā, kas draud ar haosu Baltijā. Britu ģenerāļi ieskicē drūmākos scenārijus notikumu attīstībai 343
Krievijā gandrīz pilnībā nodegušajā Putina rezidencē notikuši dīvaini eksperimenti
Lasīt citas ziņas

Māris. Pirmais tips – objektīvs, radošs, neatka­rīgs, dzīvīgs, puicisks, aizraujošs un enerģisks. Nepazīst grūtības un nepadodas to priekšā. Ļoti atbildīgi uztver misiju gādāt par savas ģimenes labklājību. Ienīst snobismu un liekulību. Otrais tips – vientuļnieks un superegoists. Trešais tips – mazliet gļēvs, nestabils, mākslinieka tips, kas vēlas, lai viņam dzīvē visu pasniedz uz paplātes. Dzīvē var gadīties problēmas ar alkohola atkarību. Ceturtais tips – optimists, laimīgs savā būtībā. Tendēts uz panākumiem. Neprot izlikties.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.