I daļa 0


II daļa

“Jā” – 5 punkti, izņemot jautājumus 3, 5, 6, 7, 9, 10, no kuriem par katru 1 punkts.
“Nē” – 1 punkts, izņemot jautājumus 3, 5, 6, 7, 9, 10, no kuriem par katru 5 punkti.
“Daļēji jā” – 3 punkti.

Reklāma
Reklāma

III daļa

10 produkti, kas “svilina taukus” un paātrina vielmaiņu
Prezidenta izbrauciens ar riteni pārvērties Daugavā ieslīdējušas jaunietes glābšanas misijā
Kokteilis
FOTO. 5 latviešu slavenības, kuras varētu ieņemt Latvijas prezidenta amatu, ja izvēle būtu mākslīgā intelekta ziņā 72
Lasīt citas ziņas

“Jā” – 5 punkti, izņemot 4., 9. un 10. jautājumu, no kuriem par katru 1 punkts.
“Nē” – 1 punkts, izņemot jautājumus 4, 9, 10, no kuriem par katru 5 punkti.
“Daļēji jā” – 3 punkti.

Interpretācija

I daļa nosaka tavu godkāres potenciālu kopumā. II un III daļa parāda, pēc kāda tāla mērķa tu tiecies.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja rezultāts II daļā ir augstāks nekā III daļā, tu tiecies pēc varas, amatiem un augsta karjeras lidojuma. Vairāk nekā 50 punkti nozīmē, ka esi gatava uz laiciņu atlikt precības, lai mērķtiecīgi izveidotu karjeru.

Ja rezultāts III daļā ir lielāks, tad tu tiecies pēc nodrošinātas dzīves ar partneri, kurš būtu saimnieks gan darbā, gan mājās. Vairāk nekā 50 punkti nozīmē, ka tu sildies sava iemīļotā sakurtajā ugunī un mierīgi atsakies no karjeras, lai veltītu sevi viņam.

To rezultātu, kas ir lielāks II vai III daļā, pieskaiti I daļas punktu summai.

Vairāk nekā 145 punkti. Nevienam un nekam tu neļauj novērst tevi no skrējiena pēc panākumiem. Bet esi uzmanīga: sacīkstēs vari notriekt cilvēkus un savainot sevi. Ja tavs mērķis ir laulība, nopietnību un vēlmi pēc labākās izvēles vīrieši var uztvert kā aprēķinu. Ja tavs mērķis ir profesionālie panākumi, priekšnieki var pamanīt zināmu nežēlību tieksmē virzīties pa karjeras kāpnēm. Mācies pazemināt savas vēlmes – vai arī tās aizšķērsos tavu ceļu.

105 – 144 punkti. Tev netrūkst drosmes un dažreiz kārotais mērķis šķiet tuvu un pēkšņi ar drudžainām pūlēm tu tomēr nedaudz atkāpies no tā. Nesteidzies! Mēģini apvienot mīlestību pret darbu ar rūpēm par citiem, līdzjūtību. No rīta ieskaties spogulī un uzsmaidi sev. Vīriešiem nepatīk sievietes, kas demonstrē tikai raupjas rakstura īpašības un priekšnieki atbalsta tos, kuri ir pārliecināti par sevi un kuriem ir humora izjūta. Atrodi laiku draugiem un vaļaspriekiem, iemācies atslābināties un balva būs vēl saldāka, ja spēsi izbaudīt tās iegūšanas procesu.

Reklāma
Reklāma

61 – 104 punkti. Apsveicam! Tev ir skaidrs mērķis, bet, pats galvenais, ir stingrs priekšstats par prioritātēm, tu nevēlies riskēt ne ar veselību, ne draudzību, lai nedaudz tuvotos mērķim. Priekšniecība ir apmierināta ar tevi, draugi tevi mīl, tu esi patīkams partneris, gatavs kompromisam, spēcīgs, bet ne apspiedošs. Valdonīgāki cilvēki var mēģināt to izmantot; bet lai tas tevi nebaida – tavs ceļš uz augšu ir visuzticamākais, drošākais.

23 – 60 punkti. Tev ir tikai neskaidrs priekšstats par to, ko tu vēlies no dzīves, un tu netaisies pārpūlēties un kaut ko upurēt, lai to panāktu. Tu dod priekšroku tam, ka panākumi ar laiku atnāktu paši. Bet, ja vēlies sev interesantu nākotni, būs jāpacenšas. Mosties un saņem sevi rokās – nomet svaru vai dodies ciemos. Tu redzēsi, ka veiksmes meklējumi ir gandrīz tāds pats piedzīvojums kā pati veiksme.

Avots: azps.ru

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.