Foto – Fotolia

Testa skaidrojums 0


Mežs un pastaiga pa to simbolizē, kā cilvēks uztver savu dzīvi un dzīvošanu. Piekritīsiet, ka ir liela starpība, vai jūs izgājāt pastaigāt vai mežā esiet pazudis. Pievērsiet uzmanību pašam mežam, cik jums tur ir komfortabli, gaiši, interesanti.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās 9
TESTS. Atbildi uz 8 jautājumiem un noskaidro, vai latviešu kino klasikā orientējies kā zivs ūdenī!
Viedoklis
Armands Puče: Krievs pāri visam! Tā ir sabiedriskā medija šovinistu maskētā rūpe par tā saukto vārda brīvību
Lasīt citas ziņas

Tikpat svarīgi, kādu jūs ieraugāt māju no tālienes. Gaišu vai tumšu, simpātisku vai tādu, kas atgrūž. Iespējams, tādu jūs redzat arī savu dzīvi ģimenē. Pievērsiet uzmanību, ja kāda detaļu mājās izceļat jo īpaši – jumtu ar caurumiem, durvis, kas ir atvērtas vai aizvērtas, pat ar dēļiem aizsistas durvis. Tas, kam cilvēks pievērš uzmanību, viņam ir nozīmīgs. Kāds uzreiz iet uz virtuvi – viņam tā ir lielākā jēga un mājas centrs. Kāds uzreiz sapņo par bērnistabu. Ir vērts veltīt uzmanību tam, ja mājās kādas istabas vispār nav. Tas nozīmē, ka kādu dzīves sfēru vai cilvēku jūs neapzināti ignorējat. Piemēram, brāļa istabu vai viesistabu, kur savācas ģimene. Vai arī tajā kaut kas nav tā, kā tam būtu jābūt. Piemēram, jums dzīvē ir tāds periods, kad vajag nošķirties un padomāt, nevis būs ar visiem kopā. Pievērsiet uzmanību vispārējam mājas izskatam – vai tajā ir saspiesti, plaši, tumši, smaržo pēc kā tīkama vai – gluži otrādi.

Bēniņi simbolizē zināšanas, prasmes, kuras jūs apgūstat mācoties skolā vai universitātē (nav svarīgi, kur). Labi, ja tajos ir kārtība, viss ir salikts “pa plauktiņiem”. Vai tur dzīvo labsirdīgi kaķi vai priecīgi putni. Bet daudziem asociācija veidojas par vietu, kurā ir nekārtība un putekļi. Vai varbūt jūs esiet tā pārmācījušies, ka vispār nevēlējāties tur iet?

CITI ŠOBRĪD LASA

Pagrabs simbolizē visu, kas saistās ar neapzinātiem vai vāji apzinātiem centieniem, zināšanām, vēlmēm un prasmēm, kuras katram cilvēkam ir. Ja jūs labprāt ielīdāt pagrabā un ar labpatiku tur atradāties, tad drīzāk jūsu zemapziņas bailes jūs pārāk nesatrauc. Ja jūs baidāties iet pagrabā vai ieraugāt, ka tur ir pilns ar netīrumiem vai tas ir bīstams, tad, visticamāk, jūs uztrauc kaut kādas nenoteiktas bailes.

Starp citu, tas pats attiecas uz alu. Ja jūs viegli paejiet tai garām vai ielienat tur “pabļaut”, paskatīties, kas no tās izlīdīs, tad, visticamāk, slēpto baiļu jums nav daudz.

Baltā istaba ir nāves metafora. Negaidījāt? Taču zemapziņa “domā” tā. Atcerieties, kā jūs tur uzvedāties. Bijāt histērijā? Samierinājāties? Raudājāt? Gaidījāt palīdzību? Reti kurš jūtas labi tādā istabā, bet te jāpievērš uzmanība pārdzīvojuma intensitātei. Jo emocionālāka reakcija, jo sāpīgāka jums ir šī tēma, vismaz šobrīd.

Avots simbolizē to, kā jūs uztverat visu jauno, kas notiek jūsu dzīvē. Ja tas ir pārblīvēts vai pilns ar izsmēķiem, tad, visticamāk, jūs neesiet pieraduši no dzīves gaidīt labvēlību.

Dzīvnieki asociējas ar to, kā jūs redzat citus cilvēkus. Pievērsiet uzmanību, vai tas ir biedējošs lācis vai mīlīga vāverīte… Kas pirmā nāk pie jums vai jūs gaidāt, kad pienāks pie jums? Vai jūs vispār nomaksējāties, lai jūs neviens neieraudzītu? Tas var ļoti uzskatāmi norādīt, kas notiek jūsu attiecībās ar citiem cilvēkiem.

Upe un žogs simbolizē šķēršļus. Kā cilvēks tos pārvar šajā testā, tā risinājumus viņš redz arī dzīvē. Ir cilvēki, kuri vispār baidās iet ūdenī, ir tādi, kuri nojauc žogu, ir tādi, kuriem jau gatava laiva ar airiem un kāpnes. Īpaši pievērsiet uzmanību tam, ja krītat galējībās – “visu uzraušu gaisā” vai “pagriezīšos un iešu prom”.

Reklāma
Reklāma

Kaijas virs jūras simbolizē radiniekus. Atcerieties, cik uzmācīga bija putnu uzvedība. Novērtējiet, cik viņi bija skaļi. Vai tas atbilst asociācijai par radiniekiem?

Kuģis simbolizē ilgoto sapni. Atcerieties, cik skaidri jūs redzējāt kuģa detaļas. Tas rādīs, cik skaidri jūs iztēlojieties to, ko vēlaties. Ja tas ir pirātu kuģis – arī nekas, romantiski. Bet ja tas ir vraks, padomājiet, kādas vilšanās jūs nomoka. Vēl viens kritērijs – vai jūs variet līdz tam tikt. Nav liela bēda, ja esiet jauns un nevariet nokļūt līdz kuģim, kuram ir uzvilktas buras. Jums vēl ir laiks, lai saprastu sevi un pasauli jums apkārt. Slikti, ja jūs iedomājieties par kuģi ar skumjām vai uzreiz iztēlojieties šķēršļus – nav ne laivas, lai līdz tam tiktu, ne vēlēšanās. Tā gadās pusaudžiem, taču nebaidieties – šāds pasaules redzējums pāriet, kad cilvēks pieaug un sāk sevi labāk saprast.

Jāuzsver, ka šīs simboliskās atbildes nav jāuztver kā spriedums – tas vien atspoguļo šī brīža sajūtas. Vienkārši ir vērts aizdomāties par spilgtākajām “atslēgām”.

Avots: lilium-center.ru

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.