
Foto. pexels.com/monicore
8. Kūpinātais sāls 27
Izcelsme: Sāls, kas tiek kūpināts virs koksnes uguns.
Sastāvs: Parastais sāls ar kūpinātu aromātu.
Garša: Intensīvs, dūmu aromāts.
Lietošana: Piemērots grilētiem un ceptiem ēdieniem, piešķirot tiem dūmu garšu.
Ieguvumi/trūkumi: Lielisks aromāts, bet var nebūt piemērots vieglajiem ēdieniem.
Reklāma
Reklāma
Daudzi “kāpēc” par aukstumu – kāpēc rodas zosāda, kāpēc jādrebinās, kāpēc lūpas kļūst zilas?
Tās kļūs sniegbaltas! Atklāts efektīvs veids, kā atgūt balto zeķu sākotnējo izskatu; nepieciešamas tikai 2 sastāvdaļas
Efektīvs veids, kā paildzināt sveces degšanas laiku: ar šo sāls triku katra svece deg ilgāk!