Foto – Ilze Pētersone

Uz iesma cepta stirnāža gaļa rabarberu marinādē 0

Pagatavošana: gaļu apstrādā. Piestā saberž piparus, kadiķogas un ķimenes, pievieno sasmalcinātus zaļumus, sāli un ķiploku, visu saberž. Masai pievieno olīveļļu un ļauj 5 minūtes ievilkties. Gabaliņos sagrieztu gaļu apviļā garšaugu maisījumā, pievieno smalki sagrieztus rabarberus, pārlej ar vīnu un etiķi. Visu samaisa un atstāj istabas temperatūrā 30 līdz 60 minūtes ievilkties.

Reklāma
Reklāma
Mākslīgais intelekts nosaucis gadu, kad, visticamāk, mirs Putins. Cik drīz tas notiks?
Kokteilis
pateikt, ka sievietei ir pāri 40? Šīs 10 lietas tevi nodod
“Mums Latvijā tā nav pieņemts!” Izteikumi par sieviešu dabisko apmatojumu šokē sabiedrību 5
Lasīt citas ziņas

Gatavošanas laiks uz karsta grila – 5 līdz 7 minūtes. Pēc noņemšanas no grila pārsedz ar foliju un atstāj gaļu atpūsties 3 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.