Publicitātes foto

Vistu spārniņu “vālītes”. Recepte no veikala-kafejnīcas “Sirmais&Dreibants” 0

Autors: veikala-kafejnīcas “Sirmais & Dreibants” šefpavārs Ēriks Dreibants

Reklāma
Reklāma

Recepte 4 personām.

Kokteilis
Aizvainojums uz mūžu: piecas zodiaka zīmes, kuras nespēj piedot pāri darījumus
Kokteilis
Tas ir neprāts! Mākslīgais intelekts nosauc 5 automašīnas, kuras labāk nepirkt lietotas
Kokteilis
Mežāzis – spītība, Lauva – lepnums: kas traucē katrai zodiaka zīmei kļūt bagātai?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana:
Vistu spārniņu gaļu atgriež no kaula tievākajā galā un gaļu novelk uz leju, bet neatdala no kaula.
Visas marinādes sastāvdaļas samaisa kopā un marinē tajā spārniņus apmēram stundu. Kad spārniņi iemarinējušies, tos cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā apmēram 10 minūtes.
Mērcei sajauc bezpiedevu jogurtu kopā ar sakapātu piparmētru un pasniedz ar gatavajiem vistu spārniņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.