Cita likteni vai savu?
 0


Pret mantotajiem dārgakmeņiem labāk izturēties ar piesardzību, jo kaut kādā mērā tajos var būt palikuši iepriekšējo īpašnieku elektromagnētisko vibrāciju radītie ieraksti. Pat ja gribas bijušā valkātāja mūžu likt savai dzīvei par iedvesmojošu paraugu, iepriekš rotas vajadzētu attīrīt.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 264
VIEGLAIS TESTS. Ja nevari atbildēt 100% pareizi uz šiem jautājumiem, tad tu neesi pārāk gudrs
Lasīt citas ziņas

Der uguns, ūdens, vējš, saules un mēness gaisma, bet jo sevišķi viens no Zemes elementa izpausmes veidiem – sāls: ēdamkarote vārāmā sāls uz glāzi ūdens, patur divas stundas, skalo tekošā ūdenī.

Ar zvanu skaņām – tajās ir sirds čakras vibrācijas, kas nepatīk daudzām tumšo spēku izpausmes formām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vecās informācijas noņemšanai akmeņus var ierakt zemē – pat pusmetra dziļumā, pēc tam skalot tekošā ūdenī.

Pilnmēness laikā pa nakti rotaslietas var atstāt uz pa
lodzes.

Dārgakmeņus var saldēt, ievietojot uz kādu laiku ledusskapī (vispirms tie rūpīgi jānosusina).

Regulārai rotu attīrīšanai pietiek tās reizi nedēļā 10 minūtes paturēt zem nelielas ūdens strūklas.

Var gadīties, ka arī pēc attīrīšanas mantoto rotu valkāšana izraisa fizisku vai psiholoģisku diskomfortu. Tas var norādīt uz kādu ļoti stipru programmu, kas ielikta akmenī – tad pareizāk vērsties pēc palīdzības pie kāda ekstrasensa vai gemoloģijas (tā ir zinātnes disciplīna, kas pēta dārgakmeņus) speciālista.

Tomēr jāņem vērā, ka ne mantota, ne paša iegādāta rotaslieta nav paredzēta pastāvīgai valkāšanai ikdienā. Tiklīdz jūtams mazākais diskomforts, tā jāņem nost, jāuzliek cita vai no akmeņu iedarbības jāatpūšas.

Akmeņi, pret kuriem jāizturas ļoti uzmanīgi


Hematīts – pārlieku atvēsina, tāpēc slikti ietekmē zobus un kaulus.

Zilais safīrs – Saturna, kārtības ieviesējplanētas, akmens, kas, visu saliekot īstajās vietās, bieži procesu pārlieku pasteidzina, iedzen triecienos un pārdzīvojumos, līdz kuru nepieciešamības izpratnei vēl neesam izauguši.

Reklāma
Reklāma

Granāts – valkāts ikdienā, var veicināt izdegšanu (izvirzītais mērķis tiek sasniegts, bet samaksātā cena, piemēram, sabojāta veselība, nav samērojama ar ieguvumu).

Sarkanais korallis – nav vēlams kā ikdienas rota sievietēm, jo veicina vīrišķā hormona testosterona veidošanos, kura mūsdienu dāmām bieži vien jau tāpat par daudz.

Pērles jaunām meitenēm, jo veicina sievišķā hormona estrogēna aktivitāti; laikā, kad pati daba rūpējas, lai tā pietiek, papildu deva nav vajadzīga, savukārt dāmām skaistajos mūža gados pērļu rotas ir pašā laikā – atraisa sievišķu maigumu, mātišķumu, psiholoģisku elastīgumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.