6. Rituāls 0


Vislabāk derēs svaigi iegādāti ingredienti (izņemot, protams, naglas). Daži meistari cietās sastāvdaļas iesaka vispirms attīrīt sālsūdenī vai mēnessgaismā. (Mūsu konsultants piekrīt, ka attīrīt vajag, bet nav tik būtiski, vai tieši mēnessgaismā vai ar kādu citu paņēmienu, kuru pagatavotājs uzskata par pietiekami efektīvu.)

Reklāma
Reklāma

Sagatavo darba vietu un aizdedz sveci.

Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 11
Kokteilis
7 pārsteidzošas lietas, ko par jums atklāj apģērba krāsa
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā 144
Lasīt citas ziņas

Vispirms pudelē saber visus sausos ingredientus, tad pievieno izvēlēto šķidrumu.

Uzrunā vārdojumu.

Pudeli kārtīgi aizskrūvē un korķīti aizzīmogo.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja ir svārstiņš, ar to var pārbaudīt, vai viss izdevies labi.

Kad viss gatavs, pudeli noglabā drošā vietā – ietin tumšā drānā un noslēpj pagrabā vai ierok netālu no mājas 30–40 cm dziļumā. Tā obligāti jānovieto ar korķi uz leju! Citos avotos minēts variants – nogremdēt tekošā ūdenī, taču tas nav tik droši (sk. lietošanas instrukciju).

7. Uzruna (vārdojums)

Nekāda standarta vārdojuma nav – tas jāizveido pašam, konkrēti norādot, kādam nolūkam pudele domāta, ko un pret ko tā sargās. Tomēr labāk, ja tas, ko gribēsiet teikt, būs iepriekš uzrakstīts, jo jārunā nosvērtā, drošā tonī – tā ir pavēle, nevis lūgums!

Vārdojums jānoskaita trīs reizes (taču arī 5, 7 vai 9 nenāks par skādi).

Lietošanas instrukcija

Pudeles darbības princips ir šāds: tūlīt pēc aizzīmogošanas tā sāk uzsūkt negatīvo, kas vērsts pret īpašnieku, ļaunums simboliski saduras uz asumiem un noslīkst.

Ja ir ļoti daudz ienaidnieku, var uztaisīt vairākas pudeles un ierakt tās aizsargaplī ap visu īpašumu.

Pudele spēj pasargāt savu īpašnieku, kamēr tā ir noslēgta, tāpēc jāpiesargās, lai neviens neredz, kur tā tiek noglabāta. Ja gadās tādu nejauši uziet, nekādā gadījumā nevajag atkorķēt, jo tā pats var uzņemt talismanā uzkrāto negatīvo spēku.

Kad pudele savu laiku nokalpojusi, ārā rakt to nevajag, vienkārši jāpagatavo jauna.

Ja pudele ierakta pie mājas, bet nākas pārcelties uz citu dzīvesvietu, nevajag uztraukties – tā tik un tā darbosies.

Meistari brīdina – ja starp jūsu draugiem bijis slepens ienaidnieks, pēc talismana izveidošanas viņš aizies no jūsu dzīves, iespējams – ar skandālu.

Reklāma
Reklāma

Receptes

Jaunākos laikos raganu pudeles sāka gatavot arī citiem, ne tika agresīviem mērķiem, sastāvs līdz ar to kļuva dekoratīvāks. Uztveriet to kā radošu procesu, tā teikt – maģisku meditāciju, un pamēģiniet! Lūk, pāris recepšu iedvesmai.

Mīlas pudele

NB! Tā domāta mīlestības pievilināšanai, nevis konkrēta cilvēka pieburšanai!

Šeit derēs sārts stikls, sarkana vai rozā svece. Pildījumam – priekšmeti, kas asociējas ar mīlestību, visi pāra skaitā. Papildiniet pudeli ar rožu ziedlapiņām un citiem augiem, kas saistās ar kvēlu mīlestību (jasmīnu, lavandu, ingveru, kanēli). Šķidrumam izmantojiet medu vai sarkanvīnu.

Šādu pudeli var noglabāt guļamistabā, bet tikai tā, lai neviens neatrod!

Naudas pudele

Šeit derēs zaļa vai zeltīta svece, zaļa stikla pudelīte un dažādi priekšmeti (pa pieciem no katra) – monētas, kanēļa standziņas, lauru lapas, graudi, krustnagliņas. Šķidrumam – dārgs alkohols (mēs taču negribam skopoties, pievilinot naudas enerģiju!).
Šāda pudele jāglabā mājās vai darbavietā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.