Foto – Shutterstock

6. Pārstājiet atskatīties pagātnē. No pagātnes vajag paņemt tikai patīkamos un lietderīgos momentus, jo neveiksmes nav tikai tiem, kas neko nedara. Visi izcilie cilvēki guva panākumus tikai tāpēc, ka viņi nekoncentrējās uz neveiksmēm, bet devās tālāk. Kad mēs domājam par neveiksmēm, mēs piesaistām neveiksmes, bet kad par panākumiem – piesaistām panākumus. 0

7. Dariet vairāk, nekā variet. Amerikāņiem ir teiciens – ja esat noguruši, noejiet vēl vienu jūdzi. Kad mēs darām vairāk par savām iespējām, mēs atbrīvojam savas smadzenes no ierobežojošiem šķēršļiem. Panākumus gūst tas, kas ar katru domu un darbību tiecas pēc kaut kā lielāka.

Reklāma
Reklāma
Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ 22
Uz gājēju pārejas gandrīz uzbrauc Valsts prezidentam 80
Lasīt citas ziņas

8. Atbrīvojieties no bailēm. Vairākums cilvēku pie pirmās neveiksmes pazīmes gatavi uzreiz atteikties no saviem mērķiem un nodomiem. Savukārt apņēmīgi cilvēki pārvar jebkuras grūtības un vienmēr uzvar. Pat neveiksmes palīdz viņiem, jo katrā neveiksmē slēpjas, kas tāds, kas dod labumu nākotnē. Apņēmība ir mūsu apziņas stāvoklis, tāpēc to var kultivēt, attīstot sevī skaidrību par nodomiem, vēlmēm, pārliecību par sevi, plānu noteiktību, rūpīgu analīzi, sadarbību, gribasspēku, paradumu (visstiprākās zāles pret bailēm ir daudzkārtīga drosmes izpaušana).

Kāpēc gan miljoniem cilvēku neizmanto iespēju izrādīt apņēmību? Jo viņi baidās no neveiksmes, bailes no kritikas viņos ir lielākas nekā vēlme gūt panākumus. Lai īstenotu savas vēlmes nepieciešams atbrīvoties no bailēm. Tikai tad cilvēks spēs atvērties dzīvei.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.