Foto – LETA

Kāpēc kumoss mutē saķep? Vai tas liecina par maizes kvalitāti? 0

“Ēdot dažādu ražotāju rupjmaizi, viena līp pie aukslējām, cita nelīp. Kāpēc tā notiek?” 
Anna Zviedre Bauskā

Reklāma
Reklāma
Noslēgusies telefonsaruna starp Krievijas diktatoru un ASV prezidentu. Putins paziņojis, ka…
RAKSTA REDAKTORS
“Vesela rinda skolēnu pat ar izciliem eksāmenu rādītājiem nevienā skolā nav tikuši” – konkurss uz Rīgas skolu 10. klasēm kā “Bada spēles”
“Bet ko var gaidīt no privātās iestādes endoskopista, kurš nekad neko nav vadījis, neko vairāk par ārsta sertifikātu nav ieguvis?” Sīviņš asi vēršas pret Abu Meri
Lasīt citas ziņas

Produkta garšu, smaržu, izskatu, kvalitāti un vērtību ietekmē tā sastāvs, ražošanas tehnoloģiskā procesa ievērošana un gatava produkta uzglabāšana. Ja pieņem, ka produkts ir svaigs un ražots pēc stingriem priekšrakstiem, vairākumā gadījumu priekšstatu par produktu sabojā konservanti un krāsvielas. Uztura speciāliste Inga Pūce uzsver, ka kvalitatīvas maizes kumosam pie aukslējām nevajadzētu pielipt, un piebilst: – Lietojot produktu bez konservantiem, mēs apēdam mazāku daudzumu un drīzāk jūtam sātu. Konservantu kalorijas ir tukšas, un pēc neilga laika atkal jūtamies izsalkuši. Arī īstas gaļas produktu bez konservantiem varam noteikt ēdot, jo gaļas šķiedras iesprūst starp zobiem, nevis izkūst mutē.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.