Foto – LETA

Kāpēc kumoss mutē saķep? Vai tas liecina par maizes kvalitāti? 0

“Ēdot dažādu ražotāju rupjmaizi, viena līp pie aukslējām, cita nelīp. Kāpēc tā notiek?” 
Anna Zviedre Bauskā

Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
Ukrainas izlūkdienesta pārstāvis: Krievijas varētu ieņemt Baltijas valstis septiņu dienu laikā 207
RAKSTA REDAKTORS
“Mums nav kur iet! Noslēgšot gāzi un ūdeni!” Ogrē daudzīvokļu ēku atzīst par bīstamu un iedzīvotājiem nekavējoties liek pamest mājas 150
Lasīt citas ziņas

Produkta garšu, smaržu, izskatu, kvalitāti un vērtību ietekmē tā sastāvs, ražošanas tehnoloģiskā procesa ievērošana un gatava produkta uzglabāšana. Ja pieņem, ka produkts ir svaigs un ražots pēc stingriem priekšrakstiem, vairākumā gadījumu priekšstatu par produktu sabojā konservanti un krāsvielas. Uztura speciāliste Inga Pūce uzsver, ka kvalitatīvas maizes kumosam pie aukslējām nevajadzētu pielipt, un piebilst: – Lietojot produktu bez konservantiem, mēs apēdam mazāku daudzumu un drīzāk jūtam sātu. Konservantu kalorijas ir tukšas, un pēc neilga laika atkal jūtamies izsalkuši. Arī īstas gaļas produktu bez konservantiem varam noteikt ēdot, jo gaļas šķiedras iesprūst starp zobiem, nevis izkūst mutē.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.