Foto no ciguna nodarbības: patiessprieks.wordpress.com

Joga pie jūras, Vecāķos 0

“Yoga pie jūras” piedāvā jogas nodarbības, atkarībā no laikapstākļiem tās notiek pie jūras vai telpās.

Reklāma
Reklāma

Norises vieta: Vecāķu pludmalē

Vairāk informācijas: facebook.com

Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 6 vārdu īpašniekus, kurus visbiežāk ieskauj kupls bērnu pulciņš 10
Ko Ķīna dara ar zinātnieku, kurš patvaļīgi pasaulei atklāja Covid-19 izplatību? 60
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 15
Lasīt citas ziņas

Seminārs jūras krastā “Mīlestības formula”, 15. jūlijā Lapmežciemā

Jaunas zināšanas, meditācija, relaksācija, jūra un Aktavio Lioss mūzika!

CITI ŠOBRĪD LASA

Semināra laikā veidosim katrs savu “Mīlestības formulu” – lai ir, kur smelties iedvesmu un padomus ikdienas gaitās. Izjutīsim meditāciju spēcīgajās Aktavio Lioss mūzikas un video enerģijās. Jūs sagaida lekcijas, praktiskas tehnikas un ieteikumi, pastaiga, ugunskurs un profesionāla komanda. Iespēja vairot harmoniju sevī un pasaules uztverē!

Izzini sevi praktiskās nodarbībās: Būs efektīvas prakses, lai atjaunotu savu enerģētiku no piesārņojuma un deformācijām, kas sakrājas ikdienas laikā. Uzzināsiet, kā rūpēties par enerģētisko lauku ikdienā un ilgtermiņā, lai varētu dzīvot pilnvērtīgi. Kā atjaunot spēkus, ja Jums ir tikai 5 – 10 minūtes laiks? Prakstiskos uzdevumus veidosim divās grupās – dalībniekiem bez pieredzes un ar pieredzi. Uzdevumi katram būs pa spēkam un noderīgi! Tā pat kā mēs rūpējamiem par savu fizisko ķermeni, arī enerģētisko lauku nepieciešams kopt un uzturēt kārtībā. Un tad cilvēks var būtu enerģijas pilns, vesels un dzīvespriecīgs.

Mācīsimies atpazīt izjūtas un rīcības, ar kurām cilvēks tikai pieprasa un patērē enerģiju, ar laiku radot sev sāpes un slimības. Kā iemācīties dot tīru enerģiju ikdienā, attiecībās, darbā un vienam esot? Enerģiju dodot cilvēks veido savā Dvēselē mīlestību, līdz ar to pozitīvi maina savu dzīvi un likteni. Viens no veidiem, kā to darīt, ir veidot tādas izjūtas kā labestība, cieņa un pacietība. Mācīsimies praktiski veidot mīlestības izjūtas.

Mazi ikdienas ieradumi un reakcijas ļoti spēcīgi ietekmē cilvēka dzīves virzību. Kā nolikt nazi, kur novietot gultu, kāpēc necirst durvis, kā turēt naudu? Uzzināsiet daudzu gadu gaitā apkopotus un iepriekš plašāk neatklātus ieteikumus par ikdienas ieradumu, reakciju un attieksmes nozīmi.

Meditācijas notiks ar Aktavio Lioss™ video un mūziku, kas radīti smalkās Visuma enerģijās – Mīlestībā un harmonijā, dod iespēju izjust prāta, ķermeņa un Dvēseles atbrīvošanos, iekšēju mieru un labestību. Atjaunojas enerģiju cirkulācijas un dziļa harmonija cilvēka smalkās struktūrās.

Mīlestības Formula, kuru iepazīsiet seminārā = meditācija, līdzsvars + enerģētiskā lauka atjaunošana + veiksmīgi ieradumi ikdienā + pateicība, pacietība, lūgšana.
Semināru vadīs personīgās izaugsmes treneri – Ilze Svētiņa, Iveta Kokoreviča, Ieva Saliņa, Solveiga Pelce.

Reklāma
Reklāma

Pēc semināra ir iespēja pakavēties pie ugunskurs un jūras, kā arī plkst.19:00 doties uz jūrā peldošo pirti.

Norises vieta: Lapmežciemā

Vairāk informācijas: lawio.info

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.