Saldētās vitamīnu vairāk 0
Visvairāk vitamīnu saglabājas saldētās nātrēs, kuras lieto pēc vajadzības, piemēram, pa lapiņai pievienojot dažādiem kokteiļiem, salātiem vai vārot zupas. Šie augi, līdzīgi kā skābenes, pēc nogriešanas labi ataug un arī tagad lietojami pārtikā. Sauju sasmalcinātu (arī saldētu) nātru lapu pieber vārītiem kartupeļiem vai putraimiem.
Reklāma
Reklāma
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
Norvēģijā ir pilsēta, kuras iedzīvotājiem jau vairāk nekā 70 gadus ir aizliegts nomirt. Nežēlīgs liktenis sagaida tos, kuri saslimuši
30