Perukua personiskā arhīva foto

Kur jūs rodat spēkus bez mūzikas? 0


Es rodu daudz spēku, daudz esot dabā. Lai būtu saiknē ar tagadni. Esmu iesakņojusies savā mīlestībā, manā galvenajā ceļvedī un skolotājā šajā dzīvē. Mana mīlestība mani baro.

Reklāma
Reklāma
Veselam
11 drošas pazīmes, ka ar jūsu veselību viss ir kārtībā
VIDEO. “Kaut ko tādu dzīvē nebiju redzējusi!” Kristīne netālu no Valmieras vakarā sastapusies ar veselu “zoodārzu” 8
RAKSTA REDAKTORS
“Absolūti vējā izmesta nauda!” Apmeklētāji sūkstās par Rīgas zooloģiskā dārza biļešu cenām
Lasīt citas ziņas

Vai spēku dabā smeļaties jebkur vai jums ir kāda sava stihija? Un kā izjūta dabas spēku dažādās valstīs (jūs taču daudz ceļojat)?

Man nav tik svarīgi, kādā pasaules malā es atrodos, drīzāk ir būtiski būt šajā vietā dabā, just saikni ar to. Tā ir tīra enerģija. Tur nav mentālo noslāņojumu, ar kuriem piepildītas pilsētas. Protams, ir vietas, kur enerģija dabā ir spēcīgāka, tā saucamās spēka vietas. Šīs vietas nav noteiktas pēc politiskās ģeogrāfijas. Tās ir vietas, kuras nav pārņēmusi industrija. Kalni, upes, meži… visur, kur dabas elementi var izpausties pilnībā! Tādas vietas ir arī Austrālijā, kas ir mana dzimtene un Jaunzēlandē, kur es nodzīvoju četrus gadus un ASV, kur pavadīju 11 gadus un Krievijā, kur es došos pēc koncerttūres Rīgā un Tallinā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Jūsu vārds – Perekua – ir jums no dzimšanas? Ko tas nozīmē?

Tas ir mans īstais vārds, tāds rakstīts arī pasē. To man deva tante, kad uz kārtīm izlika manu likteni! Tomēr tas neko konkrētu nenozīmē.

Kas ir tas, ko vēlaties nodot sievietēm semināros un gan viņām, gan vīriešiem koncertos?

Sievietes, koncertu gadījumā – arī vīrieši – , gūst iespēju izdzīvot un iesakņot sevī reālu pieredzi par to, ka patiesībā ir viņu dabiskā būtība. Viņi var sajust savu reālo spēku, skaistumu, diženumu. Viņi var sajust savu neticamo radošo potenciālu. Tas dod viņiem iespēju attīrīties no emocionāliem blokiem un traumām, kas notur domformas un sākt dzīvot no savas mīlestības pilnības, jūtīguma un potenciāla. Kļūt pa īstam savas dzīves centram, noņemot upura un atkarības paradigmas. Kļūt par savas dzīves veidotāju, savu “visumu”, savas dvēseles paudēju. Nāciet uz manu koncertu “Sieviete mīlestībā” 2. oktobrī Rīgas kongresu namā un sajūtiet, aiznesiet sev līdzi šo iedvesmu dzīvot, radīt, mīlēt!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.