Dzīvot šeit un tagad 2


Ar nepacietību gaidīju brīdi, kad pabeigšu savu grāmatu, bet tad attapos – vajag taču izbaudīt rakstīšanas procesu! Ir jādomā par procesu un šo brīdi. Bieži redzam rezultātu, bet neizjūtam mirkli, šodienas burvību. Jādzīvo šeit un tagad, jo laime ir ceļā, nevis galamērķī. Par nākotni jādomā, bet nevajag aizmirst tagadni. Katram savs ceļš ejams un tajā radoši jāimprovizē. Arī mana pirmā grāmata nav pamācība citiem, ka jādara tieši tā un ne citādi.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Neticami, bet tava auto marka atklāj par tevi vairāk, nekā spēj iedomāties
TV24
Ķīna paziņo, ka kopā ar Krieviju ir gatava aizstāvēt “taisnīgumu” pasaulē. Vai Ķīna nostāsies uz frontes līnijas?
14 iecienīti produkti, kuru sastāvā ir vielas, kas var veicināt vēža veidošanos 3
Lasīt citas ziņas

Šogad beigšu studijas naturopātijā un iegūšu uztura terapeita diplomu. Ja būs finansiālas iespējas, turpināšu studijas koledžā. Varbūt atvēršu savu praksi. Ir arī citi lieli plāni…

Ances recepte 

Burkānu un batāšu zupa ar rozmarīnu

Sastāvdaļas

1 liels burkāns

1 maza batāte (saldais kartupelis)

auzu piens (daudzums atkarīgs no zupas vēlamās konsistences)

1 ķiploka daiva

gī sviests

CITI ŠOBRĪD LASA

svaigs rozmarīns un timiāns pēc garšas (kopā aptuveni 1 ēdamkarote)

garšvielas – kurkuma, melnie pipari, Himalaju sāls

Pagatavošana

Burkānu un batāti sagriež gabaliņos un izsautē nelielā ūdens daudzumā. Uz pannas izkausē gī sviestu. Sīki sakapā ķiploka daivu, rozmarīnu un timiānu. Kad sviests izkusis, tam pievieno kurkumu, apcep garšaugus un ķiploku, līdz rodas patīkama smarža, un tad pievieno dārzeņiem. Visu ieber blenderī, uzlej auzu pienu un blendē līdz vēlamajai konsistencei. Pievieno sāli un piparus pēc garšas, pieber vēl daļu svaiga rozmarīna – un zupa gatava!

Piezīme. Pēc izvēles zupu var garnēt ar balzametiķa mērci vai ko citu pēc izvēles. Var pasniegt kopā ar mājās gatavotiem čipsiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.