Vai ir kāds vingrojums, ko varētu ieteikt ikvienam? 3

Ļoti daudzi. Var sākt kaut vai ar pateicību. Kad pamostos, izpildu vienu no Kudrjavceva dotajiem vingrojumiem, kam nosaukums ir veselums. Labrīt, manas mīļās smadzenes, – tā vispirms saku. Pagaidu, kamēr sajūtu galvā siltumu – tātad smadzenes atbild man. Ar acīm sasveicinos. Acis priecīgas, saimniece ar viņām parunā. Tad saku labrīt vairogdziedzerim, plaušām, ausīm, rokām, kājām, aknām… Pie katra orgāna domās apstājos, pagaidu, kamēr rodas tas siltums.

Reklāma
Reklāma
Gatavo Krieviju konfliktam ar NATO: atklāj, kāpēc Putins atlaida Šoigu un viņa vietā amatā iecēla Kremļa ekonomistu
TV24
“Situācija mainās pa stundām!” Saņemti divi pilnīgi pretēji ziņojumi no frontes. Kurš melo?
VIDEO. Latviešu puisis Zigmunds kopā ar māti nolēmuši pārcelties uz Baltkrieviju un iegādāties tur īpašumu: “Meklēs labāku dzīvi” 314
Lasīt citas ziņas

Īpaši vēršos pie sirds. Man patika, kā televīzijas raidījumā par prezidenta Vējoņa veselību sacīja kardiologs Lācis: krūtīs atrodas ne tikai sirds, bet arī dvēselīte. Tā arī es – apsveicinos gan ar sirdi, gan ar dvēseli. Tad visu apvienoju veselumā. Pateicos, ka esmu pamodusies ar labām sajūtām, ka esmu vesela, ka priekšā jauka diena.

Kad vakarā liekos gulēt, atkal saku paldies. Esmu pateicīga, ka man pietika spēka izdarīt visu, ko gribēju, ka apkārt ir jauki cilvēki. Paldies, ka esmu stipra un vesela.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.