Veči dāmu zeķbiksēs 4

Nereti no Krievijas vai Baltkrievijas braucošie cilvēki nelegālos smēķus paslēpj savā ceļasomās starp drēbēm vai citām mantām. VID muitas darbinieki pieredzējuši arī vairākus visai radošus mēģinājumus, kad ceļotāji–kontrabandisti nelegālo preci slēpuši patiesi neiedomājamās vietās.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
Lasīt citas ziņas

Piemēram, pirms vairākiem gadiem vasaras vidū Silenes muitas kontroles punktā pie kāda autovadītāja un pasažiera atrada 1180 nelegālo smēķu, kas bija paslēptas zeķēs. Abi darboņi izvēlējušies nevis parastās īszeķes, bet pusgarās – golfa zeķes. Cigaretes vestas no Baltkrievijas ar vieglo auto “VW Passat”.

CITI ŠOBRĪD LASA

Savukārt kāds cits darbonis 2010.gadā Terehovas muitas kontroles punktā pirms Ziemassvētkiem pieķerts mēģinājumā no Krievijas Latvijā ievest 1140 dažādu marku nelegālo cigarešu, kas bija paslēptas svīterī speciāli sašūtās kabatās.

Līdzīgs gadījums bijis arī 2012.gada beigās – kāds 51 gadu vecs “VW” vadītājs pārbaudē muitniekiem labprātīgi uzrādījis speciāli sašūtu vesti, kur bijušas 520 cigaretes “More” un “Kiss” ar Krievijas akcīzes markām.

Savukārt kāds cits atjautīgs stiprā dzimuma pārstāvis pat licis lietā sieviešu veļu. Pirms nedaudz vairāk kā diviem gadiem Grebņevas kontroles punktā pieķerts 29 gadus vecs vīrietis, kurš cigaretes bija piestiprinājis zem ziemas virsdrēbēm un izmantojis sieviešu zeķbikses un līmlenti kā savdabīgu “bandāžu”.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.